Junior administratör för heltidsarbete hos Vattenfall i Jordbro

Junior administratör för heltidsarbete hos Vattenfall i Jordbro

För dig som är på jakt efter ett heltidsjobb som ger dig meriterande och utvecklande erfarenhet inom administration, relationsskapande och ärendehantering läser du om helt rätt tjänst. Som junior administratör inom ärendehantering hos Vattenfall Business Services Nordic får du arbeta i ett högt tempo med kompetenta kolleger och administrativa sysslor kring larmhantering, ärendehantering och mycket mer. För den här tjänsten tillämpar vi löpande urval och startar urvalsprocessen redan den 16/4. Vänta därför inte med att ansöka utan lämna in din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Vattenfalls räkning dig som är relationsskapande, vill arbeta i högt tempo och dessutom vill utvecklas inom administration - du ska nämligen arbeta som administratör inom ärendehantering hos Vattenfall Business Services Nordic AB.

Du erbjuds
 • Ett utvecklande heltidsjobb där du vässar CV:t med ovärdelig erfarenhet för framtiden
 • En bred roll inom administration från en välkänd arbetsplats
 • Erfarenhet av schemaläggning, koordinering och ärendehantering
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som administratör inom ärendehantering stöttar du erfarna kolleger med bred administration. Detta inkluderar bland annat att administrativt hantera ärenden i systemet, sköta larmhantering (ta emot samtal om störningar/felmeddelanden och skicka ut tekniker för att lösa problemet), bevaka mejlinkorg och svara på mejl.
 • administrativt hantera ärenden
 • sköta larmhantering
 • bevaka mejlinkorg
 • svara på telefon och mejl
Vi söker dig som

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och hanterar både svenska och engelska väl i tal och skrift då båda språken förekommer i tjänsten. Vidare har du erfarenhet av arbete inom service eller administration. För den här tjänsten värdesätter vi personliga egenskaper högt och du som trivs i tjänsten gillar när det är högt tempo i arbete och har lätt att skapa nya relationer.

Som person är du en problemlösare som tycker det verkar spännande och utvecklande att arbeta i just högt tempo och där det ständigt händer saker. Kanske har du tidigare erfarenhet av administration eller liknande arbete och söker nu nästa steg i din karriär där du får kasta dig in i en roll som utvecklar både dig och ditt CV på ett sätt som kommer gynna dig i ditt framtida arbetsliv.

Övrig information
 • Start: 4-6 veckor efter påskrivet avtal
 • Omfattning: heltid till 30/11 med chans till förlängning
 • Placering: Jordbro
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfall Business Services Nordic AB:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se