Junior VVS-konstruktör till konsultbolaget Savtec

Junior VVS-konstruktör till konsultbolaget Savtec

Är du nyexaminerad byggnadsingenjör eller har en utbildning inom energiteknik eller liknande och vill arbeta långsiktigt på ett bolag inom VVS? Här öppnas möjligheten upp för dig att påbörja din karriär på ett konsultbolag som arbetar mot stora fastighetsägare i både stora som små projekt, där du får vara med och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Savtecs räkning en junior VVS-konstruktör till deras ljusa kontor vid Odenplan i centrala Stockholm. Savtec är ett konsultbolag inom VVS som hjälper deras kunder att skapa bra inomhusmiljöer i kommersiella fastigheter. Deras projekt ökar och företaget växer så nu söker dem efter ytterligare en VVS-konstruktör för att arbeta med olika projekt inom byggnadsbranshen.

Du erbjuds
  • Stora utvecklingsmöjligheter! Hos Savtec finns det ingen gräns för vad du kan lära dig och utvecklas i för dig som är beredd att ta eget ansvar.
  • Savtec är ett mindre företag med korta beslutvägar och nära samarbete mellan kollegorna. De har en öppen kommunikation om strategiska beslut, systemlösningar och tekniska detaljer inom alla våra uppdrag. Samarbete och lyhördhet gör så att de utvecklas och tillsammans kommer fram till den bästa lösningen för kunden
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Som junior VVS-konstruktör kommer du att arbeta nära tillsammans med Marie som är uppdragsansvarig VVS-konsult hos Savtec. Du kommer att få möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i olika projekt med fokus på att göra enklare beräkningar, konstruera och rita i progammen MagiCAD och Revit. Projekten kan bestå av allt från kommersiella fastigheter till kontor, butiker och privata bostäder, vilket innebär att man jobbar för människor och bidrar till deras hälsa och miljö. Du kommer också att stötta andra medarbetare i uppgifter som att skriva en handlingsförteckning till att skriva ut ritningar.

Du kommer att jobba i en organisation där det är högt i tak tillsammans med ett tajt gäng bestående av uppdragsansvariga, handläggare, konstruktörer och caddare. Det är en god stämning i gruppen och man hjälper och stöttar varandra för att komma framåt i arbetet och uvecklas tillsammans som företag!

Vi söker dig som
  • Är högskole- eller civilingenjör inom relevant område, exempelvis inom bygg eller väg och vatten eller annat
  • Har erfarenhet/kännedom av något ritningsprogram, önskvärt MagiCAD och/eller Revit
  • Har ett stort intresse för byggbranschen och fastigheter
  • Talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska
Det är meriterande om du

* Har arbetat i en liknande roll tidigare

Som person är du ansvarstagande och strukturerad, du lämnar inget åt slumpen och är mån om att hålla hög kvalitet i ditt arbete. Du är noggrann och analytisk men är också drivande för att komma fram till ett resultat. Vidare ser vi att du har en kreativ förmåga att komma fram till bra lösningar, du drivs av att utvecklas och lära nytt och känner dig trygg med att fatta beslut. Du är en positiv person som bidrar till att både behålla och stärka den goda stämning och samarbetsförmåga som finns i gruppen. Vi ser också att du är prestigelös och flexibel i arbetet då det är varierande arbetsuppgifter.

Övrig information
  • Start: Augusti
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambition till anställning hos Savtec
  • Placering: Stockholm, Odenplan
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Savtec är ett konsultbolag som arbetar med projektering av installationer inom VVS, kyla samt styr och övervakning. Företaget startade 2006 där organisationen idag består av 15 personer med lång erfarenhet inom VVS och styrprojektering samt energirådgivning. Savtec definieras av god sammanhållning och en tro på personalens kompetens, inte organisationens storlek och tillsammans hittar de på roliga aktiviteter som kick offer och events.