Junior Trade Marketing Manager till Scandinavian Service Partner

Junior Trade Marketing Manager till Scandinavian Service Partner

Scandinavian Service Partner utökar och anpassar nu sitt team för framtida resenärer och kunder! Som Junior Trade Marketing Manager är du länken mellan kategori, inköp, leverantörer och produktionsavdelningen - allt för att skapa ett så attraktivt erbjudande som möjligt hos företagets enheter i Norden. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Scandinavian Service Partner (SSP) är en ledande operatör av restauranger, barer, caféer, food courts och butiker på allt från flygplatser och tågstationer, till arenor och eventanläggningar. Med fler än 600 anläggningar på olika resedestinationer i 36 länder, är hela 200 av dem i Norden. SSP har en portfölj med några av de mest kända varumärkena i landet som de driver under licens, exempelvis Starbucks och Burger King, men också deras egna märken såsom ÄTA, Hunter Bar och The Oak Barrel. SSP är placerade på Arlanda flygplats - en spännande och händelserik miljö där saker och ting aldrig står stilla. Det är även efter den devisen som SSP jobbar. Genom att vara flexibla, modiga och innovativa kan företaget ge sina gäster en upplevelse som överträffar alla förväntingar.

I rollen som Junior Trade Marketing Manager kommer du att tillhöra den kommersiella avdelningen där du är den koordinerande länken mellan kategori, inköp, leverantör och företagets inhouse produktionsavdelning. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett attraktivt marknadserbjudande för enheter och kunderna i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Du kommer att arbeta med att utveckla och administrera företagets kampanjprogram för att maximera intäkts- och försäljningsresultatet. Då verksamheten blir mer och mer digitaliserad med t ex självscanning och betalningslösningar så kommer detta tillsammans med traditionellt tryckt material att vara viktiga verktyg för rollen att arbeta med. Du kommer även vara ansvarig för genomförandet av marknadsaktiviteter samt uppföljning och förbättringar tillsammans med de nordiska länderna och teamet.

Då SSP är ett globalt företag kommer du kunna utbyta best practices med kollegor från hela världen. Utöver detta erbjuder SSP dig:
 • Att vara del av ett flexibelt företag utan tunggrodda processer och långa beslutsvägar. Här är det en kort sträcka från idé till action!
 • Goda utvecklingsmöjligheter i din roll och i företaget
 • En varierande roll i en spännande miljö
Arbetsuppgifter
 • Utveckling och implementering av marknadsprogrammet för att generera en större försäljnings- och leverantörsintäkt
 • Skapa marknadsplaner för företagets fysiska enheter samt i de digitala lösningarna för den nordiska marknaden
 • Vara den koordinerande personen mellan kategori, inköp, operations och leverantör
 • Ansvara för att marknadsaktiviteter genomförs samt följs upp
 • Avstämning och utveckling med våra leverantörer
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att arbeta B2B där du haft kontakt med leverantörer
 • Har erfarenhet från retail, resebranschen eller catering
 • God förståelse för marknadsföring
 • Goda kunskaper i Excel och Powerpoint
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då du kommer använda båda språken i arbetet
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av Trade marketing
 • Kan något ytterligare nordiskt språk utöver svenska
 • Har erfarenhet av att arbeta mot nordiska länder
 • Har erfarenhet från category management
 • Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, inköp eller ekonomi
Det viktigaste av allt i denna roll är däremot att du besitter de personliga kompetenser vi söker. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är flexibel, strukturerad, samt har en personlig mognad. Dessa kompetenser kommer att gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen.

Övrig information
 • Start: Omgående/enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Arlanda, Stockholm
 • Övrigt: Då Arlanda är ett säkerhetsklassat område kommer du att behöva genomgå en säkerhetsprövning. Detta innebär bland annat att du behöver kunna visa upp intyg på vad du varit sysselsatt med de senaste fem åren, samt kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SSP's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se