Junior Testare till innovativa Inceptive

Junior Testare till innovativa Inceptive

Brinner du för IT och teknik och vill få en kickstart i karriären? Drömmer du om att jobba med test? Vill du jobba på ett kreativt företag där du får senior stöttning och utbildning för att utvecklas på bästa möjliga sätt? Sök då tjänsten redan idag eftersom vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Inceptives räkning en junior Testare. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Inceptive. Uppdraget kommer att vara ett konsultuppdrag på heltid. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Inceptive är ett IT-konsultbolag som finns i både Stockholm och Göteborg. Nu vill de utöka sitt team i Stockholm med en ny kollega som brinner för test. Inceptive i Stockholm består idag av ett härligt gäng på 12 konsulter som jobbar ute hos Inceptives kunder med kvalitetssäkring i IT-projekt. Inceptives kontor ligger centralt mitt på Kungsgatan. På Inceptive jobbar man aktivt för att behålla och utveckla sina medarbetare. Varje år genomför de ett flertal kompetensdagar där de delar med sig av kunskap och erfarenheter. De åker iväg på konferenser för att bli inspirerade, de har kompetens- och intressegrupper, gemensamma frukostar och luncher samt massor med roliga aktiviteter.

Arbetsuppgifter

Som testare på Inceptive finns goda utvecklingsmöjligheter, här jobbar ledningen aktivt för att du ska känna att du utvecklas och har rätt förutsättningar för att kunna leverera, bland annat genom utbildningar. Som testare kommer du arbeta nära utvecklingsavdelningen med kvalitetssäkring hos Inceptives kunder. Du får möjligheten att jobba både med juniora och seniora kollegor. Du kommer jobba ute hos Inceptives kunder och du kommer dessutom erbjudas en mentor från Inceptive.
Du kommer exempelvis att:
 • Arbeta med både manuella och automatiserade tester
 • Kvalitetssäkra program eller mjukvara
 • Testautomatisera, kvalitetssäkra och dokumentera
 • Möta kundens förväntningar och tolka krav
 • Arbeta nära utvecklare och skapa ett bra samarbete
Tjänsten passar dig som vill jobba på ett innovativt IT-konsultbolag som är måna om att du ska trivas och utvecklas.

Vi söker dig som
 • Har ett gediget intresse för IT och test som du motiverar i din ansökan
 • Har en examen från relevant eftergymnasial utbildning
 • Har erfarenhet av test antingen från skola, arbete eller fritid.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska
I den här processen ligger också stor vikt vid personlighet. Som person är du problemlösande, självgående och noggrann. Du är lösningsorienterad och har en stor kvalitetsmedvetenhet. Du vågar utmana dina kollegor i arbetssättet för att nå ett högre kvalitativt arbetssätt på ett bra och konstruktivt sätt.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inceptives önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mailto:stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Inceptive här: Inceptive