Junior Team Leader till Vardagsfrid

Junior Team Leader till Vardagsfrid

Kombinerar du servicefokus och ansvarstagande med naturliga ledaregenskaper och har hjärtat på rätt ställe? Vill du ta första steget in i en junior ledarroll i ett modernt och digitaliserat bolag i framkant där du jobbar nära regionchefen och arbetsleder ett stort antal personer? Då har du kommit rätt! Vardagsfrid är hem- och kontorsstädföretaget med schyssta villkor och kollektivavtal vars arbete innebär verklig integration och nu söker de en Junior Team Leader. Om du drivs av en tro på medmänsklighet och värme och vill du vara med och stärka kundupplevelsen i detta beundransvärda bolag - Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Vardagsfrid grunddes 2012 av Torkel Kristoffers med visionen att frambringa en integrationsskapande arbetsplats i kombination med en stark affärsidé. Med innovativa digitala verktyg och hög kvalitet är Vardagsfrid ett bolag där 142 medarbetare med 35 olika nationaliteter trivs och ser till att bolaget växer. På Vardagsfrid har man hjärtat på rätt ställe!

Nu söker Vardagsfrid en Junior Team Leader med operativt arbetsledaransvar för cirka 30 städare (ej personalansvar). Du förväntas att, i din region, förbättra effektiviteten och kundnöjdheten genom introduktion, coaching och utveckling av personalen. Det är inga krav på erfarenhet inom städ; städningens olika moment kommer du att få lära dig om.

Du erbjuds
 • Goda utvecklingsmöjligheter - Vardagsfrid förespråkar intern rörlighet och hoppas att du på sikt ska vilja ta dig an nya utmaningar inom bolaget
 • Goda möjligheter att vara med och påverka arbetssätt och beslut i företaget
 • Fast lön, goda förmåner och kollektivavtal
En härlig arbetsplats med integration och mänskligt ledarskap i fokus, hos Vardagsfrid arbetar personer från hela 35 olika nationaliteter

Vardagsfrid har blivit utsedda till gasellbolag tre år i rad och finns nu på 4 orter runt om i Sverige. Bolagets ambition är fortsatt tillväxt och målet är att dubblera omsättningen till år 2024 med hjälp av organisk tillväxt och nyetablering i fler orter. Som bevis på bolagets starka flexibilitet och lösningsorientering tacklade man nu, under våren 2020, covid-19-utbrottet med att kunna erbjuda ett mer anpassat tjänsteutbud för hem och företag. Vardagsfrid sitter centralt i Sundbyberg med goda kommunikationer runt hörnet.

Arbetsuppgifter

Som Junior Team Leader på Vardagsfrid är nyckelordet operativ arbetsledning. I de små enkla detaljerna ligger enorm förbättringspotential. Det kan handla om att coacha en medarbetare i allt från kundbemötande till effektiv restid; från hur man lägger upp städningens olika faser till en positiv attityd. Rollen är i viss mån kontorsbaserad men du är mestadels ute på fältet i Stockholm City. Du rapporterar till regionchefen.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Operativ arbetsledning
 • Utveckling och coaching av medarbetare
 • Utbildning och introduktion av nyanställd personal
 • Kundstarter
 • Arbete med kundnöjdhet
 • Kvalitetssäkringar, samstädning
 • Viss rapportering av nyckeltal och statistik
 • Deltagande i projektarbete
 • Viss administration
Den här rollen är perfekt för dig som är van vid att ta ansvar, är servicefokuserad och uppfattas som en naturlig ledare och som nu är redo att ta dig an din första riktiga ledarroll.

Vi söker dig som
 • Har 2-3 års arbetslivserfarenhet inom service där rollen inneburit eget ansvar och självständigt arbete (exempelvis butik, hotell, restaurang eller liknande)
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
 • Har en coachande och medmänsklig personlighet men samtidigt skinn på näsan och kunna sätta ned foten när det behövs - och därigenom lätt för att föra samtal i grupp och individuellt
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du...

* Har erfarenhet från att arbeta med Google och schemaläggningsprogrammet Tengella

Som person är du...

Orädd, ansvarstagande, självgående, flexibel och har en personlig mognad. Utöver detta har du givetvis en attityd och människosyn som går ihop med Vardagsfrids mission.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundbyberg & Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vardagsfrids önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vardagsfrid skapar lönsamhet genom att leverera bekymmersfrihet samt frigör tid för engagerade medmänniskor och högpresterande organisationer. Detta görs genom inkluderande jobbintegration och samhällsnytta där kund, organisation och medarbetare tillsammans skapar en arbetsplats där kulturella och språkliga barriärer övervinns. Vardagsfrid är ett värderingsstyrt bolag med ledorden respekt, ansvar och kvalité. Vardagsfrid startade 2012 med en vision om att bidra till ökad integration och ett mer tolerant samhälle.