Junior Supply Chain Specialist till Arrow Components!

Junior Supply Chain Specialist till Arrow Components!

Är du nyutexaminerad med en ekonomirelaterad utbildning och har en stark analytisk förmåga? Vill du dessutom starta din karriär hos ett stort internationellt och mycket välmående bolag? Gillar du att arbeta på en social arbetsplats med mycket kommunikation både internt och externt? Då är tjänsten som Junior Supply Chain Specialist som gjord för dig! Sök tjänsten redan idag, då vi jobbar med ett löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Junior Supply Chain Specialist till Arrow Components Sweden, som sitter på kontoret i Stockholm, Kista. Denna roll är en del av en ny uppsättning som bolaget ska införa.

Arrow är mycket mer än bara produkter och tjänster. De är ett nätverk av designers, ingenjörer, konstruktörer och visionärer som navigerar mellan möjligheter och praktikaliteter, i några av de snabbast växande kommersiella och industriella marknaderna i världen.

Arrow är ett företag med mer än 18 700 anställda i över 90 länder med en omsättning på 23,8 miljarder dollar. Arrow guidar innovationen framåt för världens ledande teknik som används i hem, företag och vardag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Arrow. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior Suply Chain Specialist kommer du arbeta i en analytisk roll där ditt jobb blir att analysera lager, prognoser och buffrar för att förbereda underlag till beslut av framtida inköp. Bolaget står inför ett systembyte och man jobbar nu med förberedelse inför det nya systemet vilket kan innebära att man som Junior Supply Chain Specialist kan få hjälpa till med arbetsuppgifter ad hoc för att delta i detta projekt. I rollen kommer man samarbeta med kollegor globalt.

Du kommer även att:
 • Lära dig att arbeta med globalt kundavtal och ha dem som grund för analyser.
 • Analysera data och komma fram till hur efterfrågan från kunder ska fördelas och verkställas
 • Med ditt analytiska synsätt hitta problem och åtgärda dessa
Tjänsten passar dig som studerat företagsekonomi eller annan relevant utbildning och som nu vill få in foten på ett stort bolag och internationellt bolag. Arrow är ett multikulturellt bolag och du kommer i tjänsten ha kontakt med kollegor från världen över. Här ges du en fantastisk möjlighet att få erfarenhet inom supply chain i en spännande och utmanande miljö.

Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom förslagsvis företagsekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet inom området som motsvarar detta
 • Goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel
 • Flytande i engelska i både tal och skrift, då bolagets koncernspråk är engelska.
Som person är du analytisk och noggrann. Du är snabblärd och flexibel i ditt arbete och kan snabbt bli självgående. Vi ser att du är bekväm med det engelska språket, då du även kan få snabbutbildningar från kollegor som jobbar i andra länder. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och ser vikten av att alltid hålla deadlines.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 månader med chans till förlängning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Arrows önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Arrow Components Sweden här