Junior Software Integration Specialist till internationella RELEX Solutions i Stockholm

Junior Software Integration Specialist till internationella RELEX Solutions i Stockholm

RELEX Solutions erbjuder ett egenutvecklat, integrerat system för detaljhandelns och leveranskedjans planering. De är inne i en spännande expansionsresa och söker därför nästa stjärna som vill bli en del av kontoret i centrala Stockholm. Är du nyexaminerad systemvetare och vill ta dig an rollen som integrationsspecialist och arbeta i team med teknisk projektledning? Då tror vi att RELEX Solutions kan vara helt rätt plats för dig att rivstarta din karriär!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Software Integration Specialist till RELEX Solutions. De har kontor i såväl Sverige som runt om i övriga Europa och Nordamerika. Genom noggranna efterfrågeprognoser, automatisk varupåfyllning, revolutionär planering av utrymme och optimering av sortiment hjälper RELEX sina kunder via tekniska integrationslösningar att planera bättre, sälja mer och minska svinnet oberoende av förändringarna på marknaden. RELEX kunder är så väl snabbväxande utmanare som internationella och välkända företag som bland andra Coop, Granngården och Mio.

Du kommer att utgå från kontoret i centrala Stockholm, bara ett stenkast från Hötorgets t-bana, men har möjlighet att jobba både hemifrån eller utomlands om du vill. Teamet om 24 personer sitter i öppet kontorslandskap i ljusa sekelskifteslokaler. Bland dina kollegor arbetar fyra med sälj- och affärsutveckling och resterande med projektleverans. Du blir den första heltidsanställda Software Integration Specialist på kontoret och kommer få gå internutbildningar på huvudkontoret i Finland om totalt 3 månader för att ges bästa möjliga förutsättningar att komma in i rollen. Du har även kompetenta kollegor runt om på kontoren att ta hjälp av, bland annat kollegor i USA, Tyskland, Italien och Norden.

Sammanhållningen på kontoret är stark och RELEX arbetar agilt i små projektteam ut mot kunder främst på den Skandinaviska marknaden. Du kommer få arbeta i projekt med ett unikt upplägg: som junior Software Integration Specialist får du snabbt komma in i projekt ansvara för den tekniska projektledningen från start till mål. Till din hjälp har du en mer senior, assisterande projektledare som backar upp tills du känner dig redo att axla mer ansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att utveckla RELEX integrationslösningar och anpassa dessa efter kundernas behov. Det är ditt driv, engagemang och kunskap som räknas, inte hur länge du har jobbat. Ledarskapet genomsyras av fri styrning och tron på return on investment.

RELEX is a workplace where the CEO is just like any other colleague, self-starting is the norm, and personal development is encouraged. Youll get to influence the tools you use, the projects you work on and the ways of working.

RELEX vill att du ska känna dig som hemma när du kommer till kontoret. Du blir en del av ett sportintresserat team där du erbjuds friskvårdsbidrag att lägga på exempelvis aktiviteter som yoga, gym, fotboll eller badminton. Har du dessutom ett intresse för öl får du gärna joina RELEX egna brewing-club. Ta chansen att bli en del av ett härligt team, på väg mot fortsatt expansion och utveckling. Vi arbetar med löpande urval så ansök så snart du kan, detta är en chans du inte vill missa!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos RELEX Solutions.

Arbetsuppgifter

Som Software Integration Specialist kommer du arbeta i små projektteam där du blir experten inom den tekniska projektledningen. Du jobbar i ett par parallella projekt samtidigt, beroende på dess komplexitet och projektens längd kan vara allt från tre månader till över ett år långa. Exempel på projekt som du kan få möjlighet att arbeta med kan vara att hjälpa en kund eliminera sitt matsvinn och på så sätt öka lönsamheten. Ditt ansvar är att gå igenom integrationen tillsammans med kunderna och komma med förslag och lösningar kring hur den ska utformas för att matcha deras behov.

Tjänsten passar dig som trivs med teamwork och som har ett stort driv och viljan att ständigt utvecklas och lära.

Vi söker dig som
 • Vi tror att du är nyexaminerad med en högskoleexamen inom systemvetenskap, datateknik eller motsvarande
 • Du har goda kunskaper i minst ett objektorienterat språk, helst Java alternativt Python, Scala eller Ruby
 • Du har goda kunskaper i SQL
 • Du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift, detta på grund av de kunder du jobbar mot och då all dokumentation är på engelska
Det är ett stort plus om du har ett intresse för och/eller erfarenhet inom finans och supply chain management

Som person är du en riktig teamplayer som trivs i nära samarbete med såväl kollegor som kunder. Du brinner för att lösa problem och komplexa frågeställningar. Du tar stort eget ansvar för ditt arbete och håller deadlines samtidigt som du också är beredd att ställa upp för dina kollegor och rycka in där du behövs som mest. Du trivs som bäst när du får driva på och styra upp ditt eget arbete och du är orädd och vågar ta dig an nya utmaningar!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning
 • Lön och förmåner: fast månadslön, flexibla arbetstider, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsaktiviteter, fri tillgång till kaffe och snacks etc.
 • Placering: Kungsgatan 54, centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RELEX Solutions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Life at RELEX Solutions