Junior Signalprojektör till SAITEC Engineering!

Junior Signalprojektör till SAITEC Engineering!

Brinner du för projektering och vill ha möjligheten till att jobba i en bredare roll än att bara projektera? Nu söker SAITEC Engineering sin nästa kreativa och nyfikna medarbetare som vill utvecklas långsiktigt hos dem. Vill du vara med och skapa dig en karriär inom en händelserik, teknisk och spännande bransch som infrastruktur? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

SAITEC är ett medelstort internationellt teknikkonsultföretag med över 300 anställda och erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud. Deras främsta expertisområde är infrastruktur- och transportsektorn för väg och järnväg. I dag sitter de i nya lokaler i Nacka och Lund.

SAITEC har tydliga mål och vill bygga en organisation som skapas av sina medarbetare. Just nu är de inne i en utvecklande fas och behöver komplettera sin verksamhet med fler drivna medarbetare.

I rollen som junior projektör kommer du främst att arbeta med signaluppdrag inom både ATC och ERTMS mot Trafikverket. Du kommer inte bara få vara en i mängden i detta uppdrag utan här får du möjligheten att vara med i hela projektskedet - från planering/genomförande till slutskede.

Projekten varierar i storlek och du kommer, tillsammans med olika discipliner såsom bana, el och tele, att delta i framtagning av bl. a. tekniska specifikationer, signalprojektering, dokumentering, tids- och resursplanering samt i att utveckla tekniken.

Du erbjuds

Hos SAITEC erbjuds du en bredd i din roll med möjligheter att utvecklas i ditt yrke.
Som nyexaminerad kommer du få en dedikerad mentor under din första tid och framåt är möjligheterna många - kanske är du mer tekniskt intresserad eller så kändes management lite extra spännande? Du har stora möjligheter att påverka din vardag och framtida utveckling.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som
  • Nyexaminerad högskole- eller civilingenjör mot el, tele eller järnväg. Om du har en utbildningsbakgrund mot samhällsbyggnad och har intresse för projektering mot väg, gata och mark är du välkommen in med din ansökan med!
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska obehindrat
  • Har goda CAD-kunskaper, meriterande om du använt dig av Microstation eller Novapoint
Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av signalprojektering alternativt har god insikt i Trafikverkets standarder inom järnvägssignal

Som person är du kreativ, har stort engagemang och intresse för personlig och yrkesmässig utveckling. Vi ser vidare att du har en konsultmässig sida och är van att kommunicera med olika typer av människor. Avslutningsvis tror vi främst att du är naturligt nyfiken, noggrann och strukturerad.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambition till överrekrytering
  • Placering: Nacka, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SAITECS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SAITEC SAITEC Engineering AB expanderar i Sverige med flera projekt och framförallt en intressant framtid i järnvägsbranschen med kunder såsom Trafikverket och övriga aktörer. Företagets gedigna referenser inom anläggningsbranschen (väg och järnväg) med en inkluderande och tvärvetenskaplig organisation där kommunikation är essentiell del av vår verksamhet.