Junior Sales Development Representative under maj & juni till Lingio!

Junior Sales Development Representative under maj & juni till Lingio!

Lingio har bland annat utnämnts till Best Social Tech Startup 2016, Årets Initiativ 2017 av Ledarna och Årets Innovation 2018. De söker nu en Junior Sales Development Representative under maj och juni (arbetet utförs hemifrån), där man är med att bidrar till Lingios tillväxt, samtidigt som man gör samhällsnytta och bidrar till ett bättre samhälle. Låter detta intressant? Läs vidare nedan, och skicka in din ansökan redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Lingio startade som ett volontärprojekt sommaren 2015 i samband med det då kraftigt ökande antal flyktingar som kom till Sverige. Tre tidigare kollegor från Spotify, EA
Games och MTG ville bidra och hjälpa utrikes födda att snabbare komma in i det svenska samhället och på arbetsmarknaden - och utvecklade därför en språkapp som riktade sig specifikt till personer som behöver lära sig yrkessvenska för att snabbt komma in i en yrkesroll. Lingios vision är att erbjuda innovativa utbildningslösningar som bidrar till ett bättre samhälle, samtidigt som de bygger en lönsam affärsverksam het. Idag jobbar det cirka 20 personer på Lingio, bland annat säljare, utvecklare och medarbetare som tar fram kursutbildningarna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lingio. Uppdraget kommer att på mellan 17/5 (eller tidigare) till 30/6, med eventuella möjligheter till fortsatt deltidsjobb under hösten.

Du erbjuds
 • Möjligheten att komma in i ett framgångsrikt startup som håller på att erövra marknaden inom sin nisch
 • Representera ett bolag i stark tillväxt med fokus på social hållbarhet
 • Engagerade kollegor som stöttar och bidrar till din utveckling
 • Ett flexibelt arbete som utförs hemifrån
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Många svenska företag som uppfyller vissa kriterier har möjlighet att kostnadsfritt ta del av Lingios app. I rollen som Junior Sales Development Representative kommer du att bli tilldelad konton och arbeta med att uppmärksamma företag om detta. Du kommer ansvara för hela försäljningscykeln, från första telefonsamtal och bokat möte till att kommunicera Lingios erbjudande och följa upp på ett professionellt sätt.
 • Planering och genomförande av försäljningssamtal med mål att boka in möten
 • Uppföljningssamtal och möten med potentiella kunder
 • Tydligt kommunicera Lingios värdeerbjudande och koppla direkt till kundens ROI
Vi söker dig som
 • Har utmärkta kommunikationskunskaper samt kunskaper i svenska
 • Har minst 1 års erfarenhet av service och kundrelationer
Det är meriterande om du studerar/har studerat ekonomi, sälj eller affärsrelaterat ämne.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och framåt. Du har ett Growth mindset och en vilja att utvecklas och ta emot coaching. Vidare har du ett intresse för att lära dig mer om B2B-försäljning, du gillar högt tempo och kan hantera många parallella kunddialoger samtidigt.

Övrig information
 • Start: Omgående, senast 17/5
 • Omfattning: 17/5-30/6 med chans till deltidsarbete i höst
 • Arbetstider: 08-17
 • Placering: Stockholm, arbetet utförs hemifrån
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om Lingio: https://lingio.com/