Junior Projektledare till PCS Modulsystem

Junior Projektledare till PCS Modulsystem

Är du nyexaminerad ingenjör med siktet inställt på ett meriterande och roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas och lära dig in i din yrkesroll? Har du även erfarenhet av byggbranchen sen tidigare och tycker det vore intressant att arbeta på ett företag med högt tempo och högt i tak så kan detta vara rätt jobb för dig. PCS Modulsystem söker nu 2 juniora projektledare till sitt kontor i Stockholm med start i augusti. Ta chansen och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för PCS Modulsystems räkning 2 juniora projektledare på heltid till sitt kontor i Stockholm. PCS arbetar med att tillhandahålla lokaler och modulanläggningar till uthyrning då akuta behov av tillfälliga lokaler uppstår. Totalt är de 16 stycken medarbetare på PCS stockholmskontor varav 6 st. arbetar som montörer. Resterande medarbetare arbetar som projektledare och administratörer. Det är med andra ord ett litet men familjärt kontor där alla hjälps åt och stöttar varandra. PCS Modulsystem sitter i fina kontorslokaler vid Globen. För PCS Modulsystem är det viktigt att man är en engagerad medarbetare som har förmågan att självständigt driva sina projekt framåt samtidigt som man fungerar bra i olika typer av gruppsammansättningar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos PCS Modulsystem. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare på PCS kommer du få stora möjligheter till att lära dig in i yrkesrollen som projektledare av mer seniora kollegor som varit i branschen under längre tid och som besitter stor erfarenhet och kunskap på området. Du kommer att vara en del av processen från ax till limpa med start från att fånga upp en förfrågan till att ta fram ritningsunderlag för att styra montaget och samtidigt hålla kontakt med både kunder och myndigheter för att säkerställa att allt går som det ska. Utöver detta kommer tjänsten även kräva en del administrativt arbete där ordning och struktur så väl som baskunskaper i Office-programmet är viktiga kunskaper.

Du kommer till exempel att:
  • Ta fram ritningsunderlag
  • Hantera kontakt med kunder och myndigheter på ett affärsmässigt sätt
  • Kontakt med produktion och se till så att rätt saker produceras
  • Administration av bland annat offerter och ritningsunderlag
Tjänsten passar dig som ser en möjlighet i att lära och utvecklas av mer seniora och erfarna kollegor samt har stor vilja och driv att utvecklas i rollen som projektledare.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleingenjörsutbildning alternativt en YH-utbildning inom bygg- och anläggning.
  • Har B-körkort
  • Talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska då båda språken används i arbetet
Det är meriterande om du

* Har någon typ av erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen sen tidigare.

Som person är du en bra och affärsmässig kommunikatör. Du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog. Vidare är du självgående, noggrann, lojal och ansvarstagande.

Övrig information
  • Start: Slutet av augusti 2018
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PCS Modulsystem önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PCS Modulsystem har som filosofi att erbjuda säkra, bestående och bra modullokaler när behov plötsligt uppstår. De har lösningen när myndigheter, kommuner, landsting och privata entreprenörer är osäkra på hur länge deras verksamhet behöver en lokal eller boende, men just nu behöver de en snabb och krångelfri lösning. Med sina flyttbara moduler skapar de tillfälliga lokaler som håller mycket hög kvalitet och klarar högt ställda krav på miljö, tillgänglighet, specialanpassningar och hållbarhet. Med egendesignade och portabla moduler har de i över 20 år skapat flexibla totallösningar som deras kunder behöver. Tack vare att de förfogar över hela kedjan från kompetens av projektering, konstruktion och produktion av byggmoduler till montering och byggnadsentreprenad kan de ge snabb service med hög kostnadseffektivitet.