Junior Nätverkstekniker sökes till LTC Services!

Junior Nätverkstekniker sökes till LTC Services!

LTC Services växer och ser fram emot att välkomna fler juniora talanger inom support och nätverk. Är du intresserad av att arbeta inom en organisation med goda utvecklingsmöjligheter och i en flexibel roll? Då är det här rätt tjänst för dig! Idag söker dem en Nätverkstekniker som kommer att ingå i ett team med stark sammanhållning och arbeta med onsite-support ute hos deras kunder. I rollen får du möjligheten att arbeta fritt under ansvar med bra ledarskap och eget beslutsfattande. Urvalet sker löpande och start är omgående så passa på att sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för LTC Services räkning en Nätverkstekniker som kommer att arbeta med en bred variation av supportärenden både onsite hos kund men även på distans. LTC Services är en hjälpsam organisation med korta beslutsvägar där de sätter stor vikt vid att alla medarbetare trivs och känner sig välkomnade. Huvudkontoret ligger centralt i Stockholm på Tegnérgatan.

I denna roll kommer du erbjudas en gedigen introduktion där du dels blir informerad om organisationens mål och visioner, samt får följa med kollegor i deras dagliga arbete ute hos kunder innan du tar dig an uppgifter mer självständigt. Internt kommer du att ingå i ett team på totalt 5 personer som hjälper varandra i det dagliga och som har väldigt roligt tillsammans. I rollen samverkar du mycket med kunder, kollegor, konsulter och sälj-avdelningen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LTC Services önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos LTC Services. LTC Services intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Nätverkstekniker kommer du arbeta i en bred roll där arbetsuppgifterna kan variera mellan exempelvis att byta lösenord till mer komplexa och kritiska problem.

Du kommer till exempel att:
 • Underhålla system
 • Utföra drift inom både Mac och PC
 • Arbeta proaktivt för att förebygga problem
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en organisation där service och kvalitet är i fokus. Du kommer att bemöta olika typer av personligheter och förväntas därmed kunna lösa problem på ett pedagogiskt och individanpassat sätt. Tjänsten passar även dig som vill bli en del av, och ser fram emot ett långsiktigt samarbete med en kundorienterad organisation.

Vi söker dig som

Har ett intresse för IT och teknik och som vill utveckla dina befintliga kunskaper inom området. Vidare ser vi att du..
 • har ca 1 år praktisk arbetslivserfarenhet av drift-miljö och support
 • talar flytande svenska och engelska eftersom du kommer att kommunicera på dessa språk i din roll
Utöver det söker vi dig som är kommunikativ och orädd inför nya situationer där du även vågar ta beslut. Det är av stor vikt att du är social och pedagogisk i ditt arbetssätt eftersom du kommer att vara den med mer kunskap än kunden i många situationer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Centrala Stockholm, Tegnergatan
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LTC Service AB är ett företag som finns till för de små och medelstora företag som efterfrågar ett helhetsansvar för att deras ITstöd fungerar. Med IT-säkerhet i fokus ser de till att du kan skala upp din verksamhet utan växtvärk men också skala ned den på ett sätt som gör att IT-kostnaderna snabbt reduceras. De är även rådgivaren som ser till att du gör rätt vägval när det kommer till frågor inom exempelvis IT-miljöer och säkerhet.