Junior Mekanikkonstruktör till Boule Diagnostics

Junior Mekanikkonstruktör till Boule Diagnostics

Är du nyexad ingenjör? Varför inte starta karriären som Junior Mekanikkonstruktör hos Boule Diagnostics! Denna roll kommer utmana och utveckla dig. Du kommer in i en spännande tid hos företaget då många nya projekt är på gång och här finns mycket att lära! Start är i september men var snabb in med din ansökan då tjänsten ska tillsättas innan sommaren!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Junior Mekanikkonstruktör till Boule Diagnostics.
Boule Diagnostics utvecklar system för blodanalys och har sin produktion och kontor beläget i Spånga med goda tunnelbane- och pendeltågsförbindelser. Med nya projekt på gång stärker man nu upp mekanikgruppen med ytterligare medarbetare och det är en utmanande och spännande utvecklingsresa som väntar hos Boule Diagnostics.

Tjänsten innebär i huvudsak att delta i mekanikutvecklingsarbetet av en ny generation blodanalysinstrument, som består av flödessystem och rörlig mekanik. Du kommer att tillhöra mekanikgruppen på 3-4 personer på utvecklingsavdelningen och utvecklingsarbetet sker i tätt samarbete med övriga funktioner/avdelningar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Boule Diagnistics. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig tillsvidare. På sikt finns goda möjligheter till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior mekanikkonstruktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:
 • Mekanikkonstruktion med SolidWorks Cad och PDM som verktyg
 • Framtagning av specifikationer och konstruktionsunderlag
 • Prototypframtagning i egen verkstad och i samarbete med underleverantörer
 • Konstruktionsändringar för att reducera tillverkningskostnaderna
 • Produktvård av befintliga produkter
 • Hålla i konstruktionsgranskningar och riskanalyser för att säkerställa konstruktioner
 • Test av egna konstruktioner
 • Dokumentation och överföring av färdigt konstruktionsunderlag till produktion
 • Delta i arbetet med att utveckla effektiva arbetssätt och processer
Tjänsten passar dig som är nyutexaminerad från relevant utbildning. Du ser möjligheten i att utvecklas tillsammans med Boule Diagnostics då du kommer tillhöra en grupp där både senior och junior kompetens möts och där du har möjlighet till många interna kontaktytor, såsom med både produktionsavdelning och övriga medarbetare i utvecklingsteamet.

Vi söker dig som
 • Är civilingenjör eller högskoleingenjör inom relevant utbildningsområde med inriktning och kunskap inom mekanikkonstruktion
 • Har erfarenhet av mekanikkonstruktion med SolidWorks eller liknande CAD verktyg. Erfarenheter från studier är tillräckligt men har du arbetslivserfarenhet inom området är det meriterande.
 • Har goda kunskaper om olika tillverknings- och sammanställningsmetoder
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
Det är meriterande om du kan hantera svarv och fräsmaskiner och har ett intresse att arbeta inom finmekanisk konstruktion.

Som person har du förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och självgående även om du kommer få stöttning av kollegorna i teamet. Då rollen innefattar många kontaktytor har du förmågan att skapa produktiva samarbeten med övriga intressenter. Vidare kräver rollen att du har ett praktiskt handlag och intresse för verkstadsarbete och produktion.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Spånga
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Boule Diagnostics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto:sts02 @academicwork.se).
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boule Diagnostics AB är ett företag med ett starkt arv när det kommer till hematologitester. De utvecklade den första europeiska blodcellsräknaren och idag används deras instrument, reagenser, kalibratorer och kontroller av vårdgivare i hela världen. Boules produkter säljs idag i över 100 länder. Deras blodanalys bidrar till att ge en av de första och viktigaste indikatorerna på ett sjukdomstillstånd och Boules system spelar en allt viktigare roll i att hjälpa bygga upp infrastrukturen för små och medelstora vårdgivare på både human- och veterinärmarknaden. Boule Diagnostics AB är börsnoterat på NASDAQ Stockholm och har egen utveckling, produktion och försäljning och finns i Spånga i Stockholm. Boule Medical AB har idag cirka 80 medarbetare som arbetar i nya lokaler i Spånga.