Junior Javautvecklare som vill arbeta med IT-säkerhet

Junior Javautvecklare som vill arbeta med IT-säkerhet

Om du är en nyexaminerad inom IT och ivrigt ser fram emot att starta din IT karriär och har ett driv att utvecklas, är du den vi söker! Vi söker till kunds räkning en Javautvecklare som vill vara delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden, där du med din initiativrika förmåga får möjlighet att göra skillnad.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Javautvecklare med ett säkerhetstänk till vår kund. Som anställd på den spänningsfyllda IT-avdelningen.

Den aktuella IT-avdelning har ca 800 anställda och ansvarar för all IT som används av kundens ca 30 000 medarbetare. IT-avdelningen ansvarar för ett system som tillämpar en grundläggande del i verksamheten och används under dygnets alla timmar. Systemet omfattar allt från ett ingripande mitt i natten till färdigställning av en förundersökning inför en rättegång.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och löpa på tillsvidare förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Javautvecklare kommer du, med hög säkerhetsmedvetenhet arbeta med felsökning, test och drift av verksamhetskritiska miljöer. Tjänsten kräver ett aktivt deltagande i moderniserings- och utvecklingsarbetet mot virtualiserade och automatiserade tjänster. Vidare kan du arbeta med policys, regler och riktlinjer inom säkerhet.

I rollen kommer du att arbeta med:
 • Drift och förvaltning av PKI-system
 • Felsökning, felavhjälpning och dokumentation av komplexa miljöer
 • Design av auktoriserings- och auktorisationslösningar för att kontinuerlig motsvara verksamhetens krav på IT-säkerhet och tillgänglighet
 • Planering och införande av automatiserade tjänster i auktorisations-miljöer
Vi söker dig som
 • Har god kunskap inom Java från studier eller arbetslivet
 • Har en högskoleexamen eller motsvarande inom generell IT eller ännu hellre IT-säkerhet
 • Har god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med drift, utveckling och förvaltning av komplexa miljöer med höga krav på säkerhet. Samt kunskaper inom Powershell och Pearl.

Som person ser vi att du har en stark analytisk förmåga, är eftertänksam och är initiativrik. Eftersom du kommer arbeta inom flera parallella projekt samtidigt krävs det att du är strukturerad och noggrann. Vi ser också att du har ett säkerhetstänk då du kommer att jobba med IT-säkerhet. Vidare har du en förmåga att på ett ansvarsfullt sätt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm City
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)