Junior IT-support till Opus Capita

Junior IT-support till Opus Capita

Hos Opus Capita får du ta del av en innovativ miljö med tydligt ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter. I arbetsteamet ligger fokus på kundnöjdhet och effektivitet, men det är den goda stämningen och samarbetet som är teamets framgång. Du som är tekniskt lagd har alla möjligheter att utvecklas långsiktigt på företaget och har nu din chans. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag.

Information om uppdraget

Opus Capita behöver nu ytterligare förstärkning i sitt supportteam i Stockholm/sundbyberg. På kontoret kommer du att ingå i ett team på 13 personer där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att hålla förstklassig service till företagets kunder. Introduktionen kommer ske genom att du lärs upp av en mer senior kollega, för att du efter en tid ska kunna arbeta mer självgående.

Du erbjuds
 • Goda utvecklingsmöjligheter för dig med ambitioner inom IT. Det finns utvecklingsmöjligheter från first till second-line, från second till third-line, och även mer projektledar och-programmeringsinriktade roller. Din utvecklingsplan är individuell och du tillsammans med din chef ansvarar för att denna går i rätt riktning utifrån dina styrkor.
 • Delaktighet i ett team med stark teamkänsla i ett familjärt företag med start-up känsla
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-support kommer du tillsammans med ditt team ansvara för att lösa ärenden och incidenter genom företagets CRM-system och telefon från Opus Capitas kunder.

Vi söker dig som
 • Har stort brinnande intresse för teknik och IT som kan motiveras på ett tydligt sätt genom exempelvis egna projekt, tidigare erfarenhet eller utbildningsbakgrund
 • Talar och skriver flytande svenska då detta krävs i kommunikationen med kunder och kollegor
Som person är du:
 • Problemlösande - då du agerar för att förekomma problem och hitta den mest effektiva lösningen
 • Ansvarstagande - då du behöver ha en god struktur i ditt arbete, vara noggrann och ha en god samarbetsförmåga
 • Serviceinriktad - då du kommer behöva ha en god kommunikation med kunder
För denna rekryteringen är de personliga egenskaperna samt motiveringsbrev för tjänsten det vi primärt kommer att rekrytera på.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om vad Opus Capita har att erbjuda på deras hemsida.