Junior IT-konsult till relationsskapande supportroll inom Mac/PC

Junior IT-konsult till relationsskapande supportroll inom Mac/PC

Har du kunskap inom Mac eller PC och vill arbeta som supporttekniker ute på fält hos företagets kunder? Om du utöver det har någon form av erfarenhet av kundsupport och trivs med ett socialt arbete och att skapa relationer så har du hamnat helt rätt! Vi söker en supporttekniker som vill arbeta på ett mindre konsultbolag med stora utvecklingsmöjligheter och ett härligt gäng kollegor.

Information om uppdraget

Kisel är ett trevligt och familjärt konsultbolag på 13 personer som vänder sig mot kunder inom mediebranschen. I rollen som supporttekniker kommer du dagligen spendera cirka 5-7 timmar hos kund och en vanlig dag besöker du två till tre kunder. Resten av tiden befinner du dig på det ljusa och nyrenoverade kontoret som är centralt beläget invid Stureplan.

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du de första 1-6 månaderna följa med seniora tekniker på befintliga uppdrag samt arbeta aktivt i Kisels helpdesk. Tanken är att du kommer att arbeta självständigt på egna uppdrag efter uppstartsperioden. Kisel kommer att styra uppdrag till dig i förhållande till din tidigare erfarenhet och beroende på vad du kan bäst kommer du antingen supportera Mac eller PC med intention att du utvecklas och på sikt supporterar både och.

Du kommer till exempel att jobba med:
  • Klientsupport på plats hos kund och remote via helpdesk
  • Administration av kundernas molntjänster (Office 365, Google Workspace, DropBox, med flera)
  • Förvalta och utveckla kundernas IT-miljö
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill arbeta i en roll med stor variation på ett företag med mycket bra gemenskap. Kisel erbjuder sina anställda kontinuerlig vidareutveckling inom den senaste tekniken bl.a. digitalt genom Pluralsight och du kommer dessutom få möjlighet att certifiera dig inom både Mac och Windows. Hos Kisel erbjuds du en unik möjlighet att kombinera arbete med vidareutveckling!

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av kundsupport och ett stort intresse för antingen macOS eller Windows, gärna båda delarna
  • Har goda kunskaper inom operativsystemet macOS eller Windows
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det förekommer kundkontakt i ditt dagliga arbete
Vidare är det meriterande om du har arbetat i en konsultroll på uppdrag hos kunder samt om du har en relevant eftergymnasial utbildning.

Som person är du självgående och kan ta ansvar över dina arbetsuppgifter. Du har en god kommunikativ förmåga och kan på ett pedagogiskt och metodiskt sätt förklara och presentera lösningar på problem. Vidare är du en social lagspelare och relationsskapare, du kommer att vara ute mycket hos kunder och ha en rådgivande roll. Du kommer att vara ansiktet utåt för Kisel och det är viktigt att du kan bygga långsiktiga relationer med företagets kunder.

Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, sex månaders inledande provanställning
  • Placering: Kontor på Nybrokajen 3, men arbetet sker till stor del på plats hos kunder belägna runt om i centrala Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos Kisel och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kisel grundades 2003 av Patrik Löf och Daniel Tung. De sitter centralt i ljusa lokaler invid Stureplan och är idag 13 medarbetare. Kisels geografiska verksamhetsområde är Stockholm och de jobbar i huvudsak mot företag i kreativa branscher, t.ex. mediebolag, reklambyråer och produktionsbolag.