Junior Entreprenadingenjör sökes till Sveriges äldsta mark- och anläggningsföretag!

Junior Entreprenadingenjör sökes till Sveriges äldsta mark- och anläggningsföretag!

Är du en byggnadsingenjör med stort intresse för anläggning? Vill du få chansen att komma in på ett snabbt växande bolag och erhålla meriterande erfarenheter från branschen? Är du en problemlösare med drivkraft att utvecklas samtidigt som du har ett öga för detaljer? Då är du den vi söker till tjänsten som Entreprenadingenjör till Frijo. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Frijos räkning en Junior Entreprenadingenjör med start i mitten av september. Frijo grundades år 1866 och är idag ett av Sveriges äldsta mark- och anläggningsföretag. De utför allt ifrån komplicerade totalentreprenader med betongarbeten, grundläggning, bergsprängning, schaktarbeten, spårarbeten och tunnelarbeten, till mindre entreprenader med kabelarbeten, markplanering och byggnadsarbeten. Frijos affärsidé är att vara en ledande och hållbar samhällsbyggare som tillhandahåller mark-/anläggning- samt byggnadsarbeten av hög kvalité och har idag cirka 120 anställda, varav drygt 20 platschefer.

Frijo växer och söker nu dig som vill vara med på deras resa och utvecklas långsiktigt hos dem.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Frijo. Uppdraget kommer att vara på heltid och startas av en 6 månaders lång provanställning som sedan går över till en fast anställning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör arbetar du nära produktionen och stöttar platschefen och arbetsledaren med olika administrativa uppgifter. Ditt dagliga arbete handlar till stor del om kontraktshantering, ekonomi samt planering gentemot avropskontrakt samt ramavtal för olika projekt. Du kommer också att arbeta med KMA, kvalité, miljö och arbetsmiljö.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kontraktshantering (kostnadssammanställningar, faktureringsunderlag etc.,)
 • Stötta platschefen med att upprätta planeringsunderlag
 • Arbeta administrativt med arbetsplatsliggare, bilar, interna utbildningar etc.,
 • Delta i skyddsronder ute på fältet
 • Arbeta med KMA
Vi söker dig som
 • Är utbildad byggnadsingenjör och gärna med inriktning mot husbyggnad eller innehar en examen inom mark & anläggning
 • Arbetar obehindrat med Officepaketet och speciellt Excel
 • Talar och skriver svenska flytande, detta då kontraktspråket är på avancerad svenska
 • Har administrativ erfarenhet
Det är meriterande om du

* Har 12 års arbetslivserfarenhet som projektingenjör eller projektekonom och gärna inom anläggning

Som person är du bra på att samarbeta med andra, detta då du kommer arbeta nära både platschef och arbetsledare dagligen. Du ser andras arbetsbelastning, stöttar dina kollegor och kan anpassa dig till olika situationer och människor. Vi ser gärna också att du är lyhörd och uppmärksam gentemot andra och kan ta till dig information på ett bra och effektivt sätt. För att lyckas i tjänsten så söker vi även dig som har affärsförståelse och innehar ett intresse inom ekonomi. Detta för att Frijo gärna ser att du förstår affärerna och arbetet bakom samt även innehar perspektiv och tankar på framtiden.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex, 40h/vecka
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Rotebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Frijos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frijo grundades år 1866 och är idag ett av Sveriges äldsta mark- och anläggningsföretag. De utför allt ifrån komplicerade totalentreprenader med betongarbeten, grundläggning, bergsprängning, schaktarbeten, spårarbeten och tunnelarbeten, till kabelarbeten, markplanering och byggnadsarbeten. Frijos affärsidé är att vara en ledande och hållbar samhällsbyggare som tillhandahåller mark-/anläggning- samt byggnadsarbeten av hög kvalité och har idag cirka 120 anställda, varav drygt 20 platschefer.