Junior Elektronikingenjör till Teledyne Flir

Junior Elektronikingenjör till Teledyne Flir

Teledyne FLIR är ett marknadsledande globalt bolag som har en enkel men ambitiös mission; de vill utveckla marknadsledande thermal och sensing technology som sedan kan spara energi och rädda liv. Genom deras arbete så påverkar Teledyne FLIR världen till det bättre! Just nu letar de efter två engagerade juniora elektronikingenjörer till deras hårdvaruteam som kan bli en del av deras kompetenstunga team. Låter det som tjänsten för dig? Sök då redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Teledyne FLIR arbetar med produkter som fungerar som stöd i en rad av olika sammanhang och vardagssituationer bland annat med att rädda folk i nöd, identifiera kriminella, konservera energi, navigera tryggt, bidra till säkerhet världen rund och bidra till klimatarbete världen över. Just nu vill de utöka deras hårdvaruteam med två juniora medarbetare. Till en början så kommer man i denna roll få en introduktion i arbetsuppgifterna och börja med uppgifter av enklare karaktär för att med tiden som du utvecklas ta på fler arbetsuppgifter. Gruppen består av ett seniort ingenjörsgäng som ser framemot att lära ut det de kan. Teamet präglas av en känsla om att vilja göra skillnad och vara ett vinnande team!

Du erbjuds
 • Möjligheten att utveckla och växa i din karriär hos ett världsledande företag inom thermal och sensing technology
 • Hos Teledyne FLIR så får man även en unik möjlighet att uppleva toppklassig R&D, mjukvaru- och hårdvaruutveckling slå ihop under ett och samma tak. De utför sin egen forskning, utveckling och tillverkning, och således får man en tydlig inblick i hela flödet från början till slut
 • En vänlig kultur med fokus på ett fint samarbete, lösa problem och kreativitet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som en junior elektronikdesign ingenjör så kommer du att bli en del av det kunniga hårdvaruteamet och arbeta med en rad olika produkter. Du kommer att arbeta med att ta fram nya designs och förbättra befintliga produkter. Allt arbete utförs i ett nära samarbete med andra avdelningar såsom ESW OS, FPGA, industriell design, mechanical och alla dessa avdelningar sitter i samma byggnad som dig. Du kommer även ha internationella kontakter med tillverkningsfabriken i Tallinn och med andra produktutveckling team världen över.

Några exempel på dina arbetsuppgifter:
 • Digital och analog design för handhållna infrarödkameror
 • Design eller specifikation av batteri och laddningssystem
 • Specifikation och kvalifikation av trådlös kommunikationsteknologi
 • Interna labbtestning av EMC
 • Ha kontakt med leverantörer och andra test labb
Vi söker dig som
 • Har ett genuint intresse för high-tech produkter
 • Har en kandidat eller master inom elektronik eller annan relevant utbildning
 • Har ett intresse av att jobba med såväl design som praktiskt arbete i labb
 • Har erfarenhet eller ett starkt intresse för hårdvaruprodukter
 • Har goda kunskaper i såväl engelska som svenska, i både tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
Det anses meriterande om du har erfarenhet som elektronikingenjör sedan innan. Sedan ses det även som meriterande om du har goda kunskaper inom regional regulatory requirements for safety, radio och EMC.

Som person ser vi att du är:
 • Kommunikativ
 • Driven
 • Nyfiken
Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: heltid, långsiktigt
 • Placering: Täby
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teledyne FLIR har en dynamisk arbetsplats där de utvecklar marknadsledande produkter i teknikens framkant. De är idag drygt 4000 anställda runt om i världen och bedriver verksamhet i mer än 100 länder. Teledyne FLIR är dessutom något så ovanligt som en global marknadsledare som fortfarande har både utveckling och produktion i Sverige, närmare bestämt i Täby, bara 20 minuter utanför Stockholm.

Deras företagskultur präglas av öppenhet och prestigelöshet där deras framgång bygger på det engagemang som medarbetare har och lägger i sitt arbete. Som konsult ute hos FLIR vill vi att du kunna kombinera yrkes- och privatliv utan stress och dåligt samvete. De uppmanar dig att ha kul på jobbet och våga säga vad du tycker och tror på - de värdesätter din kreativitet och intuition.