Junior E-commerce Manager till Skoman

Junior E-commerce Manager till Skoman

Har du ett öga för det kreativa och kunskapen inom e-handel, och nu vill vara med på resan där du höjer Skomans e-handel till skyarna? Skoman söker en Junior E-commerce Manager som kommer att ha ansvar för att skapa och driva trafik till hemsidan via sociala medier och andra kampanjer. Här är drömextrajobbet för dig med kunskap inom det digitala och vill ha ett meriterande deltidsjobb som kan leda till mer! Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Junior E-commerce Manager till Skomans butiker och e-handel. Företaget behöver nu förstärkning av en kreativ manager som kommer få komma in i uppstartsfasen för e-handelns riktiga satsning. Då e-handeln är skapad ligger nu ett stort arbete framför med expandering och att öka trafik och konvertering till e-handeln. Vilken resa att komma in på!

Detta är ett flexibelt extrajobb där du initialt kommer att arbeta några dagar i veckan men där man tror att behovet kommer öka successivt framåt, och för dig med ambitioner om att göra karriär inom e-commerce efter studierna finns det goda utvecklingsmöjligheter..Du kommer att ingå i ett litet, än så länge litet team som sköter hela Skoman´s e-handel där du får en mycket viktig roll i strävan att expandera.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skoman. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Då Skoman är i uppstartsfasen i e-handelns satsning är nu grunden satt och arbetet med att öka trafik och konvertering till hemsidan ligger nu framför. Ditt stora fokus kommer ligga på att genom hemsidan och olika sociala kanaler driva trafik som leder till köp på hemsidan.

Du kommer bl.a:
 • Ansvara för att skapa nyhetsbrev
 • Ta fram och lansera andra marknadskampanjer via sociala medier
 • Se över content på webben och sociala medier
 • Ha ansvar för designen och innehållet på hemsidan
Då rollen är ny kommer det finnas goda möjligheter att ta mer ansvar och styra ditt eget arbete.

Vi söker dig som
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
 • Har erfarenhet av Google Analytics
 • Arbetat med Google Search Console samt nyhetsbrevsklienter som mailchip eller liknande.
 • Har kunskap och erfarenhet om vad som fungerar bäst av SEO/SEM
 • Har ett intresse för skor och är uppdaterad inom mode
 • Är flytande i svenska, både tal och skrift
Som person är du driven och passionerad för ditt arbete. Då du kommer arbeta i ett litet team ser vi att du är självständig och organiserad för att inget ska falla mellan stolarna. Avslutningsvis ser vi att du är en person som är tävlingsinriktad och gillar att utmanas och ständigt slå gårdagen

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Norsborg, Skomans centrallager
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skomans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skoman är företaget som Älskar Skor! Skoman består av 6 butiker i Stockholmsområdet och har varit en välrenommerat bolag i branschen sedan starten -93, med e-handel sedan -18. Butikerna säljer skor för dam, barn och herr och fokuserar på dom mest välkända skofabrikaten i ett mellanprissegment men har även egen import av mer unika produkter. Skoman präglas av bra butikslägen, engagerad personal och en platt organisation med snabba beslut.