Junior DevOps Engineer till Levi, Ray & Shoup

Junior DevOps Engineer till Levi, Ray & Shoup

Har du ett intresse för programmering och en vana att administrera system? Är du i början av din karriär och söker en ny utmaning där du får vara bryggan mellan utveckling och den dagliga driften? Då är tjänsten som Junior Devops Engineer något för dig! Sök tjänsten idag eftersom vi arbetar med löpande urval och hanterar samtliga ansökningar i den ordning dem kommer in.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu efter en Junior Devops Engineer till Levi Ray & Shoup (LRS). Här får du möjlighet att få foten in på ett bolag som är i framkant av nya teknologier i ett team med stor förändringsanda och kreativitet. Eftersom att detta är en helt ny roll får du även möjligheten att forma tjänsten och du kommer spela en betydande roll för teamet som idag består av 5 utvecklare, 2 testare och en teamleader.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Levi Ray & Shoup. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior Devops Engineer deltar du aktivt i kontinuerliga utvecklings- och leveransarbetet av LRS Output Management mjukvaruprodukter. Du kommer ansvara för att utveckla och upprätthålla denna process med fokus på att automatisera leverans och implementationsprocesser. Du kommer forma arbetet för att på bästa sätt möta LVS kunders föränderliga behov.

Du kommer till exempel att:
 • Vara ansvarig för analys, design, implementation och underhåll av DevOps kedjan: Code, Build, Test, Package, Release, Configure, Monitor
 • Delta och förbättra utvecklingsprocesser samt utvärdera och föreslå verktyg, arbetssätt, och teknologier för att effektivisera kedjan.
Tjänsten passar dig som har ett stort IT-intresse och vill arbeta med att effektivisera processer för att uppnå bättre resultat. Här finns stort utrymme att utvecklas inom IT och få meriterande kunskap för framtiden.

Vi söker dig som
 • Har relevant högskoleutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har ett års relevant arbetslivserfarenhet ex. administratör av programvarusystem, alternativt har arbetat extra med detta under studietiden.
 • Har djupare datakunskaper inom ex. Linux eller Windows
 • Har kunskap i kodning såsom (C#, Python) och/eller Scripting (bash, batch, PowerShell).
 • Har kunskap i källkontrollsystemet GIT/SVN
 • Har kunskap i engelska i tal och skrift då det dagliga arbetet sker på engelska.
 • har tidigare erfarenhet som berör molntjänster i AWS, Goolge Cloud eller Microsoft Azure
 • Har tidigare erfarenhet eller inblick i att utveckla eller drifta applikationer gärna i en molntjänst.
Som person är du öppen och positiv samt tycker det är kul med utmaningar. Du är initiativtagande och kan arbeta självständigt, men räds inte för att göra misstag för att hitta bästa möjliga lösning.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Stockholm Birger Jarlsgatan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LRS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du nyfiken på mer information om företaget så kika gärna på deras hemsida: Levi, Ray & Shoup Ink