Junior C#.NET Utvecklare till EF-företaget Erika Försäkringar

Junior C#.NET Utvecklare till EF-företaget Erika Försäkringar

Erika Försäkringar söker nu en ny medarbetare till sitt huvudkontor på Strandvägen, där du erbjuds att få arbeta med utveckling hos ett roligt företag med stark internationell profil och goda möjligheter till att på sikt arbeta utomlands.

Information om uppdraget

Erika Försäkringsaktiebolag erbjuder skräddarsydda försäkringslösningar för personer som studerar eller arbetar utomlands och tillhör det världsomspännande utbildningsföretaget EF Education First. EF grundadades 1965 och är världsledande inom internationell utbildning med visionen "Opening the world through education". EF har hittills hjälpt över 15 miljoner personer att avlägga akademisk examen, upptäcka världen och lära sig nya språk.

Erika sitter i fina lokaler på Strandvägen i Stockholm och vill nu utöka sin IT-avdelning från en till två personer. Du som kommer som junior medarbetare att arbeta nära och rapportera till Erikas IT-chef samt samarbeta med såväl övriga avdelningar på Erika, som EFs IT-avdelningar runt om i världen. Emellanåt kommer du också att resa internationellt för att besöka andra EF-kontor, samarbetspartners och skolor. Kulturen genomsyras av ett högt tempo, entreprenöriellt tankesätt och stark framåtanda... och självklart även en passion för resor och utbildning!

Vi tror att du som söker tjänsten drivs av att arbeta i en platt organisation där inget är omöjligt. Du tycker om att utmanas och hitta kreativa lösningar på problem hellre än att följa standardiserade arbetssätt för att komma framåt i ditt arbete. Du är nyligen examinerad från en relevant utbildning och lockas av att arbeta med backend i en internationell miljö som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare hos Erika Försäkringar kommer du att arbeta internt med:
 • Automatisering, utveckling och felhantering av integrationer mot andra system
 • Utveckling och felhantering av miljön (MS Azure) och databaserna (MS Azure SQL)
 • Få en grundläggande kunskap av försäkringsvärlden
Vi söker dig som
 • Har en relevant akademisk IT-utbildning
 • Har god kunskap inom C#.NET
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Ett krav för tjänsten är att du inkommer med examensbetyg från din senast avslutade utbildning
Det är positivt om du har kunskap inom API gateways, Microsoft Azure eller
SQL Server (AS, MS, IS).

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är glad, orädd och lösningsorienterad, även om ramarna skulle vara otydliga. Du är prestigelös och tvekar inte att bidra med ditt arbete för att nå gemensamma mål. Att arbeta i högt tempo är något du trivs med, vilket hänger ihop med ditt resultatfokus och din vilja att komma framåt.

Övrig information
 • Start: Januari 2020
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Strandvägen, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Isabelle Lundborg
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Erika Försäkringars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Erika Insurance Ltd. is a Swedish insurance company founded in 1995.
We specialize in travel insurance coverage for the EF Group of Companies. We protect travelers from more than 50 countries around the world. Our group policies are designed to meet the specific needs of tour operators and their travelers."