Junior Business Controller till Hitachi Rail

Junior Business Controller till Hitachi Rail

Vi söker dig som vill ta nästa steg och bli Business controller på Hitachi Rail! Här kommer du få komma in i en spännande roll, med stora möjligheter att få utvecklas och utmanas. Detta kommer du göra genom att du har en bred arbetsroll, i en internationell miljö och med en öppen chef. Om du tror att du passar in är du välkommen in med en ansökan idag, där det är viktigt att du motiverar väl för tjänsten!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hitachi Rails räkning en Junior Business Controller till kontoret i Solna. Idag är de ett litet och tajt team med en öppen och lösningsorienterad chef. Här förväntas du som söker komma in med start omgående eller enligt överenskommelse och uppdraget löper initialt under 12 månader.

Vi har flera konsulter hos Hitachi idag. De trivs alla mycket bra och det som uppskattas hos företaget är den goda stämningen, de varierande arbetsuppgifterna samt det breda ansvaret som ges. Här finns kompetenta kollegor i en internationell miljö som präglas av en välkomnande företagskultur.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I teamet idag är det en mer senior projektcontroller som ska vidare på andra projekt och därmed ser de till att stärka upp med en junior person. Här kommer du att arbeta med olika projekt och i en bred roll.
  • Rollen innebär fortlöpande business controlling, allokering av kostnader, och proaktiva uppföljningar av materialkostnader
  • Du kommer arbeta i flera olika projekt, vilket ställer krav på att du kan ha många bollar i luften
  • Rollen kommer innebär alltifrån leverantörsreskontra till att sitta med på möten hos kunden
Vi söker dig som
  • Har en examen inom ekonomi från högskola eller universitet och har arbetat mellan 3-5 år inom löpande ekonomiarbete/controlling
  • Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, då kommunikationen sker i båda språken på Hitachi
Som person bör du vara mycket självständig i ditt arbete, du har ett proaktivt tankesätt och en mycket god social förmåga. Vidare bör du vara kommunikativ, då du kommer behöva ha en klar och god dialog med de involverade projektledarna. Vi ser även att du är anvarstagande på så vis att du arbetar självständigt, gör det som behöver göras och vågar komma med egna förslag och idéer. Vidare är du organiserad, och kan prioritera på ett bra sätt i det dagliga arbetet. Det som präglar dig som person är en god social förmåga som märks i din kommunikation, samtidigt som du inte har några problem med att balansera mycket information.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hitachi Rail är en internationell världsledande spelare inom signal och säkerhetssystem för järnväg. De arbetar i de flesta större projekt kring infrastruktur i Stockholmsområdet och är med i en rikstäckande uppdatering av en signal och säkerhetsstandard i norden. Hitachi Rail har kontor runt om i världen och erbjuder sina specialister att arbeta på en mängd spännande platser. På kontoret finns ungefär 80 anställda där många är inhyrda konsulter.