Junior Business Controller till Compass Group

Junior Business Controller till Compass Group

Nu söker vi nästa medarbetare till Compass Group! Om du har en fallenhet för siffror och vill utvecklas på ett globalt företag kan detta vara tjänsten för dig. Företaget är inne på en förändringsresa varpå du kommer in i en intressant fas där du kommer att få lära dig mycket. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Junior Business Controller till Compass Group. Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster som omsätter över 1 miljard SEK och har cirka 1500 medarbetare i Sverige. På huvudkontoret i Kista arbetar 50 medarbetare och det är dit vi nu söker en Junior Business Controller. Du blir en del av ekonomiteamet och kommer närmast arbeta med två stycken Business Controllers. Teamet vill utvecklas och kunna gå in i nya projekt varpå man nu söker en tredje person. Här kommer du till en arbetsplats som präglas av en vänlig stämning där man stöttar och hjälper varandra. Företaget är inne i en förändringsfas med mycket spännande på gång.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Compass Group. Uppdraget kommer att vara på heltid och Compass Group ser långsiktigt på rollen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Junior Business Controller kommer du först att få en introduktion utav en av dina kollegor till dina arbetsuppgifter. I rollen kommer resor cirka en dag i veckan till de olika enheterna i Sverige att förekomma för att hjälpa dem få en ökad ekonomisk förståelse.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med rapportering
 • Stötta enheterna i ekonomiska frågor såsom budgetering, prognoser, och forecast
 • Ha månadsuppföljning med enheterna
 • På sikt färdigställa mer komplexa prognoser
Tjänsten passar dig som är på jakt efter ditt nästa steg inom ekonomi och som vill utvecklas för att bli en fullfjädrad Business Controller.

Vi söker dig som
 • Har en examen inom ekonomi från högskola eller universitet
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kommer ske på båda språken
 • Har körkort B
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av ekonomirelaterat arbete, exempelvis från ett sommarjobb eller en praktik

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl varför du skulle passa för rollen. Vi tror att du som söker har en fallenhet för att arbeta med siffror och har en analytisk förmåga. Vidare tror vi att du kan arbeta självgående när du satt dig in i dina arbetsuppgifter. Slutligen tror vi att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och är pedagogisk.

Övrig information
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Stockholm, Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Compass Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster.
I Sverige omsätter de över 1 miljard SEK. Dess verksamhet drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice.