Junior AML-administratörer till välkänt Fintech-bolag inom betaltjänster

Junior AML-administratörer till välkänt Fintech-bolag inom betaltjänster

Varje dag hjälper vår kund flertal användare, kanske också dig att betala smidigt. Att kunna köpa online utan att bli drabbad av bedrägeri. Att kunna handla på ett företag, som inte bara bidrar med en smidig betalningslösning utan också motverkar både penningtvätt och finansiering till terrorism. Det är du med och gör här. Det är inga krav på erfarenhet.

Information om uppdraget

Du kommer tillhöra Compliance teamet, som har fokus på att förhindra penningtvätt och gör gedigna utredningar. Vår kund fortsätter växa vilket ställer högre krav på AML området. Därför söker vi nu ett flertal personer som ska vara med och motverka detta på globalt plan.

Tjänsten är start så snart som möjligt och stäcker sig två månader, så här har du chans att få erfarenhet från ett globalt företag samt inom AML-området.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

OBS. Gör detta test innan du söker och vi ser att du får minst 9: https://www.123test.com/logical-reasoning-test/

Arbetsuppgifter

Du kommer exempelvis att:
  • Identifiera, förhindra och övervaka högrisktransaktioner i samband med ekonomiska brott
  • Daglig granskning av kunder på olika sanktionslistor
  • Undersök personer som drabbats av högriskscenarier och larm, inklusive analys av KYC
Du kommer jobba cross-funktionellt med interna team inom KYC & AML Monitoring.

Vi söker dig som
  • Klarar detta test där du fått minst 9 du går ej vidare om du får under: https://www.123test.com/logical-reasoning-test/
  • Trivs i att hoppa in i olika situationer inom organisationen och snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter
  • Har mycket god kunskap i engelska språket då mycket av instruktionerna är på engelska
För att både lyckas och trivas i rollen tror vi att du som person är noggrann och strukturerad i ditt arbete och gillar att arbeta metodiskt. Du kan arbeta självständigt, men är samtidigt en social lagspelare som vill ta ett aktivt ansvar för att vara med och utveckla KYC-arbetet.

Övrig information
  • Start:Asap
  • Omfattning: Heltid, 2 månader
  • Placering: I Storstockholm
  • För denna tjänst kommer det krävas att du visar upp ett utdrag från Polisens belastningsregister, detta kan beställas från Polisens hemsida.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se