Jr Mättekniker till bred och utvecklande roll

Jr Mättekniker till bred och utvecklande roll

Är du nyexaminerad civil- eller högskoleingenjör eller från YH-utbildningen mätteknik? Då läser du just nu om en bred och utvecklande roll som mättekniker där du som medlem i ett team med ytterligare tre kompetenta kollegor får bygga din kompetens och får nytta av ditt driv och din matematiska kompetens.

Information om uppdraget

Hos vår kund finns möjligheten för dig som är i början av din karriär att arbeta och vara delaktig i byggprojekt från ax till limpa i rollen som mättekniker.

Som mättekniker arbetar du med inmätning, utsättningar och relationshandlingar. Det innebär att du genom ditt noggranna arbetssätt och starka matematiska färdighet (gärna inom Geodesi) får arbeta och utvecklas i en bred roll där du får bred kompetens inom mätning.

Arbetsuppgifter

Ett projekt börjar med inmätning. Vid inmätning kartlägger ditt team hur förhållandena ser ut vid övertagande av ett byggprojekt.

Därefter är ni delaktiga vid exempelvis schaktningen, säkerställer att ni som företag schaktar på rätt ställen och stöttar upp under byggets gång (om bygget stöter på berg exempelvis).

Som mättekniker är du både mycket ute på bygget men sitter även mycket med digitala ritningar och gör beräkningar kopplat till mätning och mängdning.

Vi söker dig som

För den här rollen söker vi främst rätt person. Teamet du kommer till består av tre kompetenta kollegor inom mätning och mängdreglering och därav behöver inte du ha erfarenhet av rollen som mättekniker innan - du kommer kunna lära dig rollen väl på plats.

Däremot är det viktigt att du:
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • Har relevant eftergymnasial utbildning så som YH-utbildning (exempelvis mätteknik) eller ingenjörsutbildning (högskole- eller civilingenjör).
  • Är matematiskt skicklig
Som person är du ute efter en roll där du får arbeta brett och där ditt arbete gör skillnad på riktigt.

Övrig information
  • Start: September
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se