Jobba som Sales Agent på Nordax Bank med fast lön

Jobba som Sales Agent på Nordax Bank med fast lön

Vi söker dig som har lite erfarenhet och mycket ambition. På Nordax Bank får du tillsammans med dina kollegor möjligheten att sätta prägel på den nya säljavdelningen hos banken. Är du tävlingsinriktad och vill du vidare i karriären och arbeta med responsible selling där du skapar mervärde för dina kunder samtidigt som du aldrig glömmer att ge dem den bästa möjliga service? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Sales Agent till Nordax Bank till ett nytt koncept på banken med fokus på utringande försäljning, kundvård och merförsäljning. Ansvarsfull kreditgivning är Nordax kärnkompetens och det är framgångsfaktorn och en av de viktigaste beståndsdelarna i arbetet för att bli norra Europas ledande nischbank. Grunden till detta utgörs av motiverade och drivna medarbetare. Genom närvarande och coachande ledare skapar Nordax ett kreativt arbetsklimat där eget ansvar står i centrum.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordax Bank. Uppdraget kommer att vara på heltid med start i Augusti och är tänkt att pågå långsiktigt. I rollen är det viktigt att man ser värdet i att vara med och påverka för att maximera avdelningens resultat. Arbetstiderna kommer variera då man idag inte vet vilken tid på dygnet kunderna nås bäst och det är därför bra om man är flexibel med att jobba olika tider första tiden för att sen sätta en mer löpande struktur. och att man ser värdet i att vara med och påverka för att maximera avdelningens resultat.

Arbetsuppgifter

Som Sales Agent kommer du arbeta med kvalitativ försäljning där du har en fast lön. Fokus i rollen kommer ligga på god kundservice och försäljning mot varma kunder. Tillsammans med dina kollegor och säljchefen kommer ni utveckla detta nya koncept som tidigare har varit en del av kundtjänsten. Du kommer få möjligheten att göra skillnad och få gehör för dina idéer och vara en del av framgångssagan på Nordax Bank.

Du kommer till exempel att:
 • Gå Nordax säljprogram och bli certifierad försäkringsförmedlare
 • Arbeta mot den svenska och norska privat- och bolånemarknaden
 • Jobba med utringande försäljning till varma kunder där du kommer erbjuda låneskydd, krediter och annan merförsäljning av bankens produktportfölj
 • Arbeta nära landsenheterna och agera som förebild och ambassadör för kvalitativ försäljning
Tjänsten passar dig som har framåtanda och vill bli en del av ett nytt team om fyra personer. Vi tror att du har driv och vill göra karriär då du på Nordax kommer få goda möjligheter att utvecklas som individ men även få möjlighet att påverka processerna.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Har erfarenhet av att arbeta med telefonen som ditt arbetsverktyg
 • Har arbetat med utringande försäljning med ett dokumenterat bra resultat.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har en bakgrund inom försäkring eller låneförmedlingsbranschen
 • Behärskar norska
Som person motiveras du av att arbeta mot uppsatta mål och att överträffa dessa. Du är självgående och tävlingsinriktad samtidigt som du ser värdet i att lyckas som ett team. Vi tror att du är mycket ansvarsfull och är relationsskapande gentemot både kunder och kollegor.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Arbetstiderna kommer variera till när flest kunder nås och därefter sätta ett mer fast schema.
 • Lön: Timbaserad månadslön, ej provisionsbaserad lön.
 • Placering: Gävlegatan, Stockholm/Torsplan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordax önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordax Bank är en nordeuropeisk nischbank med drygt 200 medarbetare som alla arbetar från kontoret i Stockholm. Nordax erbjuder in- och utlåning till ca 150 000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland och finns som komplement till storbankerna och är specialister på att hjälpa människor ta genomtänkta beslut, för ett liv de har råd med. Nordax grundades av sex entreprenörer med gedigen erfarenhet av riskhantering och är unika bland nischbanker genom att ha flera olika finansieringskällor.

Bolaget står under tillsyn av Finansinspektionen sedan 2004 och omfattas av insättningsgarantin. Nordax arbetar ständigt med att förbättra kundresan med fokus på hållbarhet; ansvarsfullt företagande är centralt och de är övertygade om att det genererar en långsiktig affärsnytta samtidigt som det levererar värde till kunder och övriga intressenter.