Jobba som IT-tekniker på internationellt konsultbolag!

Jobba som IT-tekniker på internationellt konsultbolag!

Vi söker nu dig med stort teknikintresse till ett av Sveriges största konsultbolag inom IT-sektorn. Drömmer du om att jobba i teknikerroll och utveckla dina tekniska erfarenheter? Vi erbjuder nu dig den ultimata chansen att arbeta inhouse på ett företag med drivna och hjälpsamma teamkollegor där du får möjlighet till god upplärning!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en It-tekniker. Vår kund beskriver sin företagskultur som öppen och generös. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att kunna leverera utifrån kundernas behov. Medarbetare och konsulter hos bolaget är drivna och trivs på sin arbetsplats. Du får arbeta tillsammans med erfarna och kunniga kollegor i en utmanande och komplex miljö. Som tekniker kommer du att arbeta med Treserva som är ett av de mest moderna och framgångsrika omsorgssystemen på marknaden idag.

Du erbjuds

Grundlig introduktion och en mentor som följer din utveckling löpande för att underlätta din första tid på företaget
Goda möjligheter till kompetensutveckling och att växa i din roll om du visar på driv och engagemang
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som junior tekniker kommer du att sitta inhouse hos vår kund och arbeta i nära samarbeten med dina kollegor. Tillsammans kommer ni sätta upp och konfigurera nya miljöer, underhålla och installera kundernas SQL Server. Du kommer även att arbeta med incidenthantering och incidentanalyser. Vidare kommer du som tekniker även att arbeta med teknisk support mot kundernas egna systemadministratörer och tekniker, denna support sker via telefon och mail. För att komma in i rollen kommer du att få stöttning av hela teamet då alla är måna om att du får en god introduktion. Du kommer få börja med enklare arbetsuppgifter för att sedan bredda din kompetens och inrikta dig mot exempelvis webb, Windows, databaser eller dylikt.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Har erfarenhet av arbete inom IT sen innan
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska
Har erfarenhet i följande:
 • Windows Server
 • SQL-Server
 • Windowsapplikationer
 • Microsoft IIS
Som person är du:
 • Noggrann
 • Självständig
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se