Javautvecklare till välkänd mobiloperatör

Javautvecklare till välkänd mobiloperatör

Vi söker vi dig som älskar att grotta ned dig i den senaste tekniken och som ständigt strävar efter att utvecklas inom IT. Java är helt din grej och kanske har du börjat testa på Java 10. Du trivs även att arbeta i team i ett högt och utvecklande tempo. Om detta känns som dig bör du söka tjänsten som Javautvecklare redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Javautvecklare för vår kunds räkning. Vår kund är en stor välkänd mobiloperatör som är verksam både i Sverige och internationellt. Som Javautvecklare kommer du arbeta på deras utvecklingsavdelning som består av cirka 55 utvecklare, där du kommer jobba i deras Javateam om 10 personer med varierad senioritet. Du kommer primärt arbeta med att utveckla kundens interna system.

De verkar på en marknad som ständigt växer och förändras där deras kunder ständigt vill ha nya och bättre lösningar. Det är en fantastisk möjlighet för dig som snabbt vill utmanas och utvecklas i din roll som utvecklare. Här präglas arbetssättet av ansvar, öppenhet och prestigelöshet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Javautvecklare kommer du arbeta med utveckling av vår kunds system för bland annat automatiserade nätleveranser, nätinventariehantering, nätstatistik, integrationer med telefonisystem, samt företagets kundwebb.

Du kommer främst att arbeta med utveckling inom Java, de kommer migrera till Java 10 inom en snar framtid. Du kommer även arbeta med Spring, Spring boot, jQuery och Angular, även tekniker såsom Node.js och Ruby används.

Utvecklingsmiljön är uppbyggd kring Intellij IDEA, Maven, Git och Gitlab.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleutbildning inom IT, Teknik eller motsvarande
  • Goda kunskaper inom Java
  • Ha intresse för nya tekniker
  • Talar och skriver på Svenska obehindrat
Det är meriterande om du har kunskaper inom Javascript, Typescript, CSS, HTML, Spring eller Spring Boot.

För att trivas i denna roll så tycker du det är kul när det går fort och är öppen för förändringar. Du tycker det är kul att jobba i team och att lära av andra, samt att du ska vara en problemlösare som älskar att arbeta med de senaste teknikerna.

Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kista
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork