Javautvecklare till Red Flag!

Javautvecklare till Red Flag!

Det är viktigt för mig att vara omgiven av kompetenta kollegor som ger mig råd och stöttning där man tillsammans leder företagets utveckling framåt. Ena stunden pratar vi om senaste teknikerna inom molnbaserade tjänster medan vi andra stunden pratar om chefens tidigare operakarriär eller tar en AW runt knuten på något av Birger Jarlsgatans härliga uteställen. Jag får koda mycket, ta eget ansvar och öka på min kompetens inom bland annat machine learning. Samtidigt som hälsa och fritid är högt prioriterat med förmånligt gymkort som företaget står för samt flexibla arbetstider. Känner du att detta passar in på dig samt att du har kunskap inom Java, C# eller C++ är det på Red Flag du ska koda vidare.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Javautvecklare till Red Flag som är en start-up inne på tredje året, grundat av fyra utvecklare och entreprenörer som redan har en gedigen lista av lyckade företag bakom sig. Deras affärsidé bygger på att underlätta för de som vill starta och driva eget företag genom allt från fakturering, bokföring och arkivering av papper som hanteras digitalt och är anpassat efter dagens mobilgeneration. Idag har Red Flag hunnit utökas till ett 20- tal personer varav 10 inom IT. Du kommer ingå i något av kontorets produkt eller backend- team och utöver detta finns även ett supportteam.

Hos Red Flag finns en tydlig family first policy som omfattar möjligheten att jobba hemifrån och det är helt okej att komma in vid 09.00 efter ett morgonpass på gymmet. Mångfald i form av olika bakgrunder och erfarenheter är något som förespråkas och det är viktigt med en hjälpsam miljö. Som nyanställd kommer du få en erfaren mentor och det kommer också finnas en tydlig introduktionsplan.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Red Flag.

Arbetsuppgifter

Som backend- utvecklare på Red Flag får du vara med hela vägen och både planera och implementera samt supporta nya features för deras kunder. Här finns både högt och lågt, allt från den enkla knappen som underlättar vardagen för användarna till stora intergationsprojekt med kreditkortsprocessorer och banker.

Red Flag vill göra det enkelt för alla att driva företag, och det skulle inte fungera utan deras underbara support personal. En del av jobbet är att supporta deras interna support och hjälpa dem att vara världsbäst när de tar han om kunderna. Det kan också innebära både att ta fram rapporter och data från systemet, undersöka issues rapporterade av användarna och att utveckla nya features ut support för att göra deras liv enklare.

Varje komplext system innehåller buggar, men det är en del av verkligheten för backend-utveklare på Red Flag. Tillsammans med kollegorna och supportpersonalen så jobbar de med att hitta, undersöka och fixa fel. De pekar inte finger och får inte panik: buggar är jobbiga, men det är också där du har störst chans att lära dig något nytt.

Tjänsten passar dig som brinner för programmering, gärna inom java och är hungrig på att lära dig nya saker tillsammans med erfarna kollegor.

Vi söker dig som
  • Har minst 2 års erfarenhet utav programmering
  • Har goda kunskaper i Java
  • Talar och skriver obehindrat på engelska
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av Linux och/eller Mac som operativsystem

Som person är du driven, prestigelös och gillar arbeta i grupp.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Birger Jarlsgatan, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Red Flags önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Red Flag är ett företag som hjälper dig att driva företag på enklast möjliga sätt. Allt från fakturering, bokföring och arkivering av papper som hanteras digitalt. Du kan fokusera på andra delar medan Red Flag sköter det administrativa.