It-tekniker med ambition!

It-tekniker med ambition!

Vi söker just nu en IT-tekniker till ett litet familjärt företag i södra Stockholm där du kommer att få specialistkompetens inom sjukvårdsspecifika IT-system och stora möjligheter att utvecklas!

Information om uppdraget

Dental IT erbjuder kompletta och smarta IT-lösningar för privattandläkare över hela Sverige. Man arbetar med hela IT-kedjan, från uppbyggnad och hårdvaruinstallation på plats, till drift och vidareutveckling av IT-miljön. Du kommer att sitta i en mångfacetterad supportroll, där du dagligen har mycket kundkontakt och kommer att få utveckla din IT-kompetens!

Dental IT är en mindre organisation där alla måste hjälpas åt och arbeta nära varandra för att man ska fungera som företag. Du kommer att ta plats i ett socialt gäng och arbeta mycket brett, lära dig mycket nytt och ta dig an utmaningar du sällan annars skulle få! Då Dental IT har hela Sverige som arbetsplats förekommer normalt några resdagar i månaden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dental ITs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work . Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Dental IT.

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker kommer du att vara Dental IT:s viktiga ansikte utåt, du är den kunderna har kontakt med och du står för relationsbyggande och allt vad kundservice står för. Du kommer att hjälpa kunderna med allt från enkla supportärenden till svårare drifts- och nätverksproblematik. Du kommer också att komma i kontakt med databaser (Microsoft SQL) och konfiguration av skrivare och routrar.

Då Dental IT är verksamma i en yrkesspecifik bransch kommer du att lära dig många unika och värdefulla IT-kompetenser inom bland annat elektroniska journalsystem, röntgenmjukvara och mycket annat. Här måste du och dina kollegor alltid ha den senaste kompetensen och kommer därför kontinuerligt att få utbildning. För att lyckas samarbetar man mycket inom supporten, bollar idéer, lösningar och har kul tillsammans.

Mer specifikt kommer du att:
 • Hjälpa till med installationer av servrar, klienter, skrivare, switchar och routrar
 • Hjälpa kunderna med allt från enkla supportärenden till svårare drifts- och nätverksproblematik
 • Hjälpa kunderna med felsökning och konfigurering av Microsoft Office 365 och Microsoft Azure
 • Komma i kontakt med databaser (Microsoft SQL).
Vi söker dig som

Har ett gediget IT-intresse och som tycker om att hjälpa andra! Du är en lugn och pedagogisk person som tycker om att ta tag i bekanta så väl som obekanta problem och utmaningar. Vidare trivs du på en social arbetsplats där alla samarbetar för att nå sina mål.

Mer specifikt vill vi att du:
 • Har minst gymnasiekompetens och gärna eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Har några års erfarenhet av en liknande roll och känner dig bekväm med att konfigurera routrar, switchar och hantera nätverk
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Innehar B-körkort och har möjlighet att resa några dagar i månaden
 • Erfarenhet av Active Directory, Microsoft Hyper-V och Microsoft Azure är starkt meriterande
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 8 17
 • Placering: Årsta
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dental IT erbjuder kompletta IT-lösningar till privattandläkare.
Läs mer på Dental IT!