It support på deltid till oss internt på academic work

It support på deltid till oss internt på academic work

Är du student och brinner för IT och service och är en stjärna på att lösa problem? Vi söker en support technician som vill ha ett roligt extrajobb med en härlig företagskultur!

Information om uppdraget

Som Support Technician på Academic Work arbetar du med att ge support och service till samtliga medarbetare i koncernen. Du blir en del av IT-avdelningen som sitter på Hälsingegatan 43 i Stockholm och som idag består av ca 60 medarbetare. Du kommer att arbeta framför allt med First line support, men även en del med Second line support, i ett team tillsammans med 10 andra medarbetare. Vår IT-avdelning ligger i framkant på många tekniska områden och vi utvecklar oss ständigt.

Arbetsuppgifter

Som Support Technician tar du hand om inkommande ärende som loggas i vårt ärendehanteringssystem Zendesk. Du kommer att ha daglig kontakt med Academic Works medarbetare, framför allt via mail och telefon och hjälpa dem med frågor som t.ex. rör våra system och behörigheter. Du kommer sitta med både snabba ärenden och en del djupare problemlösning. I den här rollen erbjuds du möjligheten att utveckla en bred kompetens inom tjänsteområden som är användar-, system- och beställningsrelaterade. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att:
  • Ge support till samtliga medarbetare inom Academic Works koncern via e-post och telefon
  • Hjälpa medarbetare med exempelvis inloggningsproblem och systemfel
  • Göra installationer och konfigurationer av mjuk- och hårdvara
Vi söker dig som
  • Har ett tekniskt intresse och studerar på högskola/universitet
  • Har minst 1,5 år kvar av studierna
  • Har god serviceerfarenhet och gärna erfarenhet av att hantera kunder via telefon
  • Är flexibel och noggrann som person
Det är en merit om du har jobbat i Active Directory

I rollen kommer du att ha daglig kontakt med Academic Works medarbetare i hela vår koncern och du behöver därför ha goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt. De frågor som ställs varierar kraftigt i karaktär vilket ställer krav på din förmåga till prestigelöshet. Du är serviceinriktad och besitter förmågan att kunna sätta dig in i andras problem och förklara saker på ett pedagogiskt sätt. I perioder är arbetsbelastningen högre och för att nå teamets mål är det viktigt att du som person är ansvarstagande, flexibel och stresstålig.

Du kommer att arbeta cirka två pass per vecka och behovet är som störst på eftermiddagar/kvällar. Du kommer framför allt att ha inbokade pass, men ibland krävs det att du även kan hoppa in vid behov. Under semesterperioder jul/sommar kommer du att få arbeta heltid.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

START: Omgående

OMFATTNING: Deltid, 1-3 pass i veckan

ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Stockholm, Vasastan

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt och se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!