Investor relations assistant till välkänt försäkringsbolag

Investor relations assistant till välkänt försäkringsbolag

För dig som vill lite mer! Nu söker vi för kunds räkning en Investor Relations assistant med kunskap i försäkringsredovisning under perioden januari till april. Enligt SIFO:s och Academic Works är vår kund med på topp 100 av de mest attraktiva arbetsgivarna hos målgruppen Young Professionals.

Information om uppdraget

Som Investor Relations assistant kommer du arbeta i gruppen Affärs- och kapitalplanering inom Ekonomi och Finans. Du kommer rapportera till Investor Relations Ansvarig.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som tillfällig Investor Relations Assistant kommer du att jobba med produktionen av årsredovisningar 2019 för försäkringsbolaget. I rollen kommer du att assistera Investor Relation Ansvarig med projektledningen av årsredovisningsarbetet, kvalitetskontroller och korrekturläsning av både löpande text, grafer och siffror.

Vi söker dig som

För rollen krävs kunskap i försäkringsredovisning och mycket god kunskap i svenska och engelska. Erfarenhet av årsredovisningsarbete och systemet CtrlPrint är meriterande.

Som person är du noggrann, med sinne för både detaljer och helhet. Du måste vara ansvarstagande och ha förmåga att kunna jobba konstruktivt och metodiskt, även under tidspress. Även då du jobbar bra självständigt trivs du i samarbete med andra och bidrar med ditt utåtriktade sätt till den goda stämningen.

Övrig information
  • Start: 8 januari 2020
  • Omfattning: heltid, kontorstider fram till april
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se