Investor relations assistant till välkänt försäkringsbolag

Investor relations assistant till välkänt försäkringsbolag

För dig som vill lite mer! Nu söker vi för kunds räkning en Investor Relations assistant med kunskap i försäkringsredovisning under perioden januari till april. Enligt SIFO:s och Academic Works är vår kund med på topp 100 av de mest attraktiva arbetsgivarna hos målgruppen Young Professionals.

Information om uppdraget

Som Investor Relations assistant kommer du arbeta i gruppen Affärs- och kapitalplanering inom Ekonomi och Finans. Du kommer rapportera till Investor Relations Ansvarig.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som tillfällig Investor Relations Assistant kommer du att jobba med produktionen av årsredovisningar 2018 för försäkringsbolaget. I rollen kommer du att assistera Investor Relation Ansvarig med projektledningen av årsredovisningsarbetet, kvalitetskontroller och korrekturläsning av både löpande text, grafer och siffror.

Vi söker dig som

För rollen krävs kunskap i försäkringsredovisning och mycket god kunskap i svenska och engelska. Erfarenhet av årsredovisningsarbete och systemet CtrlPrint är meriterande.

Som person är du noggrann, med sinne för både detaljer och helhet. Du måste vara ansvarstagande och ha förmåga att kunna jobba konstruktivt och metodiskt, även under tidspress. Även då du jobbar bra självständigt trivs du i samarbete med andra och bidrar med ditt utåtriktade sätt till den goda stämningen.

Övrig information
  • Start: 14 januari 2019
  • Omfattning: heltid, kontorstider
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork