Intresserad av försäljning? Sales Assistant till Academic Work

Intresserad av försäljning? Sales Assistant till Academic Work

Är du Business Smart? En del har det. Andra har det inte. Att vara Sales Assistant på Academic Work handlar mycket om att vara business smart. Att kämpa lite mer än alla andra. Att ha ambitionen att alltid komma längre, lyckas lite bättre och aldrig vara helt nöjd. En strävan att alltid utvecklas och utmana sig själv, sätta höga personliga mål och koncentrera sig på att uppnå sina mål. Känner du igen dig?

Information om uppdraget

Du kommer som Sales Assistant bli en viktig spelare i vår säljorganisation för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa. Vi erbjuder dig med rätt utvecklingsfokus, driv och ambition möjligheten att jobba sida vid sida med våra Account Managers! Du kommer tillhöra vår interna säljorganisation och arbeta med att bidra till kontorets utveckling och framgång. Rollen som Sales Assistant innebär att stötta och underlätta för våra Account Managers i sitt dagliga arbete med att söka upp och kontakta företag i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering.

Det här är chansen för dig att få inblick i försäljningsaffären och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och kämpaglöd. Du kommer med din arbetsinsats att vara en viktig kugge i vår säljorganisation i att hitta nya affärsmöjligheter.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära;
 • Se till att hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera nya obearbetade kunder.
 • Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar hos våra nuvarande kunder.
 • Boka möten
 • Omvärldsbevakning av kunder
 • Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för våra Account Managers. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar, exempelvis att följa med ut på kundmöte med våra Account Managers.
Vid lyckat samarbete efter färdiga studier ser vi att du med fördel och fortsatt intresse tar dig an rollen som Account Manager hos oss på heltid! Du kan läsa mer om rollen här .

Vi söker dig som
 • Studerar inom ekonomi, management, försäljning, affärsutveckling eller liknande med minst 1 år kvar av dina studier.
 • Är obehindrad i svenska och engelska, då båda språk används i arbetet
 • Är driven och utvecklingsfokuserad
 • Har intresse för försäljning
 • Är trygg med att använda telefonen som ditt främsta arbetsverktyg
Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att du är trygg i dig själv. Du tror på dig själv men är medveten om dina begränsningar, samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens. Först då är du öppen för feedback som du kan använda för att utvecklas och bygga långvariga relationer med kollegor inom säljorganisationen

Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Vi arbetar kontorstider och vi önskar att du arbetar ca 8-16 timmar i veckan. Du har möjlighet att anpassa vilka dagar och tider du ska arbeta utefter ditt skolschema.
 • Placering: Stockholm, Tekniska Högskolan
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas.

För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen! Läs mer om vår kultur och de karriärvägar och möjligheter som finns hos oss. Vill du hänga med bakom kulisserna? Följ oss på Instagram