Intresserad av ett meriterande extrajobba som marknadsassistent?

Intresserad av ett meriterande extrajobba som marknadsassistent?

Var med på en digital förändringsresa och få en ovärderlig erfarenhet inför framtiden. Här kommer du få ta egna initiativ och ta stort ansvar. Har du ett intresse för marknadsföring och är student i minst ett år till? Perfekt! Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Du kommer bli en del av ett företag på 10 personer där lojalitet, arbetsmoral och glädje präglar atmosfären. Kunden sitter i trevliga lokaler i Hammarby sjöstad med goda kommunikationer utanför dörren. Kunden är en helhetsleverantör inom affärssystem som med egen utveckling och teknisk kompetens har flexibiliteten att anpassa och skräddarsy produkten efter deras kunders behov. Systemet hanterar försäljning och distribution från eget lager. Har eget kassasystem med kedjekoppling

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du arbeta med att öka kundens närvaro på sociala medier, förbättra försäljningsmaterial och manualer. Vidare kommer du sköta hemsidan, ge input på de interna processerna gällande marknadsföring och bidra med din kunskap kring lansering av produkt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Vidareutveckla hemsida i CMS-verktyget Joomla
  • Skapa nyhetsbrev och produktblad
  • Bidra med din marknadsföringskunskap till interna processer
  • Arbeta med bolagets digitala kanaler, framförallt LinkedIn, Facebook och Twitter
Vi söker dig som
  • Är student på högskola eller universitet under minst 1 år till, med inriktning på marknadsföring, gärna med digitalt fokus
  • Är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska då du kommer använda dig av språken dagligen i tjänsten
Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll samt har kunskaper i Photoshop och InDesign. Vidare är det meriterande om du har kunskap om produktlansering.

Som person är du kvalitetsmedveten med ett öga för detaljer, då uppdraget kommer ställa höga krav på din noggrannhet och ett arbetsprov kommer även att inkluderas i rekryteringsprocessen. Vi ser vidare att du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig mycket väl i skrift och kan målgruppsanpassa innehållet. Utöver det är du orädd och tar gärna initiativ i ditt arbete, då du kommer arbeta på ett mindre kontor är det viktigt att du tar för dig och tar ansvar i arbetet.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Deltid, 1 dag per vecka under kontorstider
  • Placering: Hammarby sjöstad
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se