Internservicemedarbetare till stor aktör inom kollektivtrafiken!

Internservicemedarbetare till stor aktör inom kollektivtrafiken!

Trivs du i en social roll där du inte sitter fastklistrad vid ett skrivbord utan snarare rör dig runt om i Stockholm? Föredrar du varierande arbetsuppgifter där du har mycket kontakt med kollegor från hela världen? Sök då tjänsten som internservicemedarbetare redan idag då tjänsten kan tillsättas inom kort!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ny medarbetare under en period fram till 31/8 för att sätta grunden för ett framtida kvalitetsarbete. Du kommer din första dag att utrustas med bekväma arbetskläder och introduceras till arbetsuppgiften under de kommande veckorna. En typisk arbetsdag inleds med att du tar emot dagens arbetsordrar över telefon och slår dig därefter ner och planerar en effektiv rutt för att utföra dagens arbete. De arbetsordrar som kommer in kan handla om allt från att leverera gods till kollektivtrafikens stationer, sätta upp nya tidtabeller och linjekartor eller byta dekaler. Du rör dig runt om i Stockholm och har nära kontakt med kollegor från hela världen, där vi tror att du som söker trivs som bäst i en social och fysisk roll med inslag av viss administration.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work ocfram till 31/8. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som internservicemedarbetare kommer du till exempel att:
 • Ta emot arbetsordrar
 • Planera dagens arbetsslinga
 • Leverera gods, byta dekaler, sätta upp nya tidtabeller på stationerna
Tjänsten passar dig som trivs i en social och aktiv roll där du får möjlighet att använda din kompetens inom koordinering.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har gymnasiekompetens
 • Har körkort B
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • Har dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete inom servicesektorn sedan tidigare
Som person är du serviceminded ut i fingerspetsarna, har en problemlösande förmåga samt är flexibel i ditt arbetssätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Lön: GFL, Genomsnittligt förtjänstläge
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se