Internationellt modeföretag söker en bildkunnig Producer!

Internationellt modeföretag söker en bildkunnig Producer!

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med försäljningsdrivande marknadsföring och har kunskaper i Adobe-paketet? Här finns din möjlighet att utvecklas tillsammans med ett av världens ledande modeföretag. Starten för uppdraget är redan i apriloch urval sker löpande, så skynda in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en bildkunnig producer till marknadsavdelningen hos vår kund som är ett internationellt modeföretag. Dina uppgifter är att producera marknadsföringsmaterial och arbeta med bilder för företagets mailutskick, nyhetsbrev och digitala kampanjer. Du kommer att vara länken mellan två olika avdelningar, och erbjuds därmed många kontaktytor. Ditt team består av cirka 20 personer, och kontoret ligger i centrala Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under sex månader till en början. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som producer kommer du arbeta med nyhetsbrev, kampanjer och mail på några av företagets onlinemarknader, som finns i 69 länder. Du kommer även att arbeta med bildmaterial till dessa utskick. I ditt dagliga arbete jobbar du nära företagets originalare, artworkers och testteam för att säkerställa att mail, kampanjer och nyhetsbrev håller deadline och uppfyller kvalitetskraven. Produktionen sker i Adobe-miljö i AEM.

Du kommer till exempel att:
 • Bygga olika digitala kampanjer, nyhetsbrev och mail
 • Arbeta med bildhantering
 • Dagligen kommunicera med testteam, originalare och artworkers
 • Ansvara för start - och slutdatum för kampanjerna och förberedelser av teasers på hemsidan/sociala medier
 • Ansvara över eventuella korrigeringar i kontakten med internationella och lokala kontaktpersoner
 • Ansvara för administration kring IT-relaterade frågor
Tjänsten passar dig som trivs i en snabbföränderlig miljö och vill ha en unik möjlighet att få inblick i hur marknadsprocessen hos ett av världens största modeföretag går till. Detta är även en möjlighet för dig att skapa ett internt kontaktnät vilket kan skapa möjligheter för framtiden.

Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom marknadsföring/media och kommunikation
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift, detta är ett krav då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
 • Har goda kunskaper i Adobepaketet
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av marknadsproduktion och digitala medier, samt erfarenhet av CMS
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Sketch.

Som person är du en lagspelare som presterar väl i stressiga situationer. Vidare ser vi att du bidrar med positiv energi och gillar att arbeta detaljorienterat samt har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system.

Övrig information
 • Start: April
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda chanser till förlängning
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt svenskstartat modeföretag med affärsidén att erbjuda mode och kvalité till bästa pris. De har en egen marknadsavdelning där de producerar alla kampanjer och marknadsmaterial. Avdelningen består av cirka 300 anställda. De sitter i inspirerande lokaler mitt i Stockholm, nära till kollektivtrafik och restauranger. Detta företag kom med på topplistan i årets YPAI-dragning över attraktiva arbetsgivare bland Young Professionals.