Interim gruppchef med erfarenhet av Lean till stort försäkringsbolag

Interim gruppchef med erfarenhet av Lean till stort försäkringsbolag

Har du flerårig erfarenhet av Lean-metodik och vill arbeta på försäkringsbolaget med branschens nöjdaste kunder? Trivs du även i en ledar/chefsroll och är analytisk samt kommunikativ som person? Start är så snart som möjligt så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en interimchef till ett välkänt försäkringsbolags Lean-grupp.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos försäkringsbolaget. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 2019-06-30.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef för Lean-teamet kommer du vara ansvarig för att tillsammans med gruppen med 6 medarbetare stötta och hjälpa koncernens enheter i praktiskt förbättringsarbete enligt Lean-metodiken och filosofin.

Du kommer även att hjälpa koncernen att utvärdera och analysera sitt arbetssätt kring Lean och föreslå förbättringar. Koncernen har arbetat med Lean i ca 5 år och har kommit olika långt inom olika enheter.

Utöver detta kommer du att ha personalansvar för de 6 medarbetare som ingår i den koncerngemensamma Lean-gruppen.

Tjänsten passar dig som har mångårig erfarenhet inom Lean och har chefs- eller ledarerfarenhet samt till få en fot in på ett stort försäkringsbolag.

Vi söker dig som
  • Flerårig kompetens och erfarenhet inom Lean, både teoretisk och praktisk
  • Chefs- eller ledarerfarenhet
  • Talar och skreiver flytande svenska och engelska då dessa språk komer användas i ditt dagliga arbete
Som person är du analytiskt lagd med en hög kommunikativ förmåga. Vidare ser vi även att du är strukturerad.

Övrig information
  • Start: Omgående, så snart som möjligt
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gärdet
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Projektledare, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork