Integrationsspecialist till Avidly!

Integrationsspecialist till Avidly!

Avidly är specialister på inbound marketing och söker efter dig som vill vara med på resan och driva utvecklingen inom systemintegration framåt. Under 2019 kommer Avidly att se över sin integrationsplattform i syfte att gå mot en cloudbaserad open-source plattform, och leverera lösningar för en innovativ digital framtid genom integrationer som bygger på öppna ramverk. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Avidly är en ny inbound-byrå som är byggd på fundamentet från 4 framgångsrika nordiska byråer. I augusti 2018 gick Doidea samman med Inbound Norway, Katalysator från Danmark och finska Zeeland Family.

Avidly verkar inom området CRM och Inbound Marketing, där de har den främsta kompetensen för att stötta och jobba tillsammans med sina kunder för att förbättra deras verksamhet. De formar företags digitala närvaro och identifierar kvalitativa B2B leads tidigt i köpresan, samt driver dem vidare i köpresan tills kunderna kan stänga affären.De jobbar med tre värdeord för att definiera och genomföra sina kunduppdrag: Growth, Profit, Fun. Deras vision är att hjälpa företag växa och få dem att nå lönsamhet genom att utveckla deras kundrelationer och försäljningsprocesser. Avidly levererar sina tjänster med ett fokus på innovation, gemenskap och ett positivt framförhållningssätt.

Allt som Avidly gör grundar i en djup kärlek till inbound-metoden.
De tror helhjärtat på att detta tillvägagångssättet är det bästa för företag som vill locka fler kunder och göra dem till ambassadörer. Därför har de till 100 procent specialiserat sig på inbound och kan utan att blinka kalla sig för Sveriges smartaste inbound-byrå.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att processen sker via Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Avidly.

Arbetsuppgifter

Som integrationsspecialist kommer du jobba med både enkla och komplexa system- och integrationslösningar i en spännande miljö där du arbetar med smarta inbound-metoder. Avidly jobbar med Scribe Soft som integrationsplattform och integrerar såväl med HubSpot som Microsoft Dynamics. Detta är en mycket spännande tjänst där du får möjlighet att arbeta med allt från framtagande, förvaltning, design, arkitektur samt dokumentation av integrationer i alla dess former, samtidigt som du jobbar med specialbyggda integrationer efter kunders önskemål. För att du ska få rätt förutsättningar att komma in i rollen på bästa sätt kommer du att få en introduktion om verksamheten och arbetsrollen.

Tjänsten passar dig som är väldigt trygg i din tekniska kompetens och som vill ta dig an en ansvarsfull roll. Rollen som integrationsspecialist är dynamisk och varierande. För att lyckas i rollen bör du vara kommunikativ, driven och nyfiken för att ta lead på utvecklingsuppdrag och driva dem från analys till implementation.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har:
 • En eftergymnasial utbildning inom IT, troligen med fokus på programmering.
 • En utvecklarbakgrund med något års erfarenhet av systemutveckling
 • Kunskaper i SQL och data hantering
 • Kunskaper om RESTful webservices
 • Förmågan att integrera mot API som detta (https://developers.hubspot.com...)
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
Det är mycket meriterande om du:

* Har erfarenhet från integrationsprojekt vilket har gett dig en mycket god förståelse för systemintegration och olika integrationsmönster.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och har en kärlek till integrationer. Du trivs i en miljö med en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder i en internationell miljö.

Övrig information
 • Start: Snarast, enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Avidlys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Avidly på deras hemsida