Integrationskonsult till startup i Stockholm

Integrationskonsult till startup i Stockholm

För dig med ett stort intresse för support, systemutveckling i Java och som tycker det är intressant med systemintegration har du här en unik möjlighet att rivstarta din karriär. Hos vår kund Integrera Bluegrass får du möjlighet att lära dig spännande tekniker av seniora kollegor. Vi rekryterar löpande till denna roll så sök redan idag om du tycker det låter intressant!

Information om uppdraget

Integrera Bluegrass är experter inom området integration. De vet att en integrationsplattform skapar möjligheter att snabbt och kostnadseffektivt anpassa IT-lösningar till nya eller förändrade affärskrav. Med en integrationsplattform kan information snabbt göras tillgänglig via nya kanaler och plattformen blir ett kraftfullt verktyg för att samla informationsflöden. Samtidigt vet Integrera Bluegrass att det kan vara svårt att veta i vilken ände man ska börja om man är ett litet till medelstort företag som inte tidigare arbetat med en uttalad integrationsstrategi. Integrera Bluegrass vill ändra på det och göra det möjligt för små till medelstora företag att ta sina första steg mot en integrerad lösning. Vidare hjälper Integrera Bluegrass sina kunder med att analysera informationsmängder, vad som används mest frekvent i vilka system och vilka personer som har mest nytta av systemen. De förvaltar kundernas system och hjälper dem om något inte fungerar som det ska för att säkerställa att information flödar.

Nu har de ett behov av en ny medarbetare på heltid. I rollen som Integrationskonsult kommer du inledningsvis arbeta med support för Integrera Bluegrass kunder och deras system. Då kommer du att arbeta med att säkerställa att driften fungerar som den ska och hantera kontakt med kunderna över mail och telefon. Vidare kommer du i rollen att hantera buggar, koda integrationer för att exempelvis förbättra loggning och arbeta med dokumentation. Kunderna saknar ofta en egen IT-avdelning och förlitar sig på Integrera Bluegrass i dessa frågor. Därav blir ditt arbete med snabb problemlösning helt avgörande för att deras verksamhet ska fungera. Planen är att du över tid ska utvecklas i rollen och även arbeta med utveckling av integrationer. Därför ser vi att du har ett starkt intresse för programmering inom Java. Du kommer att utgå ifrån Integrera Bluegrass hemtrevliga kontor på Kungsholmen i Stockholm som idag huserar cirka 8 medarbetare.

Du erbjuds
 • Möjlighet att bli upplärd av seniora kollegor och även få en mentor
 • En möjlighet att rivstarta din IT-karriär
 • Varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter kompetensmässigt och internt
Arbetsuppgifter
 • Arbeta med kundsupport, framförallt via mail
 • Arbeta med drifthantering där servrarna kan finnas hos kund eller via molnlösningar hos Bluegrass
 • Arbeta med Javautveckling
Vi söker dig som
 • Har kunskaper i Java sedan tidigare och ett gediget intresse för programmering
 • Har erfarenhet av Linux
 • Obehindrat behärskar svenska och engelska i tal samt skrift, då båda språken används i tjänsten
Det är meriterande om du:
 • Har kunskaper i Springboot, Camel, Elastic Search, Active MQ och Docker sedan tidigare
 • Har arbetat med IT-support sedan tidigare
Som person är du:
 • Problemlösande
 • Serviceinriktad
 • Noggrann
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlighet till förlängning
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Integrera Bluegrass önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Integrera Bluegrass På Integrera är vi experter inom området integration. Vi vet att en integrationsplattform skapar möjligheter att snabbt och kostnadseffektivt anpassa IT-lösningar till nya eller förändrade affärskrav. Med en integrationsplattform kan information snabbt göras tillgänglig via nya kanaler och plattformen blir ett kraftfullt verktyg för att samla informationsflöden.
Samtidigt vet vi att det kan vara svårt att veta i vilken ände man ska börja om man är ett litet till medelstort företag som inte tidigare arbetat med en uttalad integrationsstrategi. Med Integrera Bluegrass vill vi ändra på det och göra det möjligt för små till medelstora företag att ta sina första steg mot en integrerad lösning.