Inte hittat sommarjobbet? Lagerpersonal till Octapharma Märsta!

Inte hittat sommarjobbet? Lagerpersonal till Octapharma Märsta!

Det här lagret är inte riktigt som andra lager. Här arbetar dina kollegor i relativt små utrymmen där kvantitet inte rankas som det mest värdefulla. Organisationen har ett mål som inte handlar om att stressa fram resultat, glöm allt vad kolli/h betyder! Det som är viktigt är att ditt arbete blir gjort med kvalitet. Du har nu chans att skaffa värdefull erfarenhet på en arbetsplats som bidrar till att liv räddas. Dina kollegor ser fram emot att välkomna dig till sommarens utmaningar!

Information om uppdraget

Du kanske har hört om Octapharma tidigare, det är en stor organisation med flera olika avdelningar vilka på olika sätt bidrar till ett gemensamt mål - att rädda liv. Octapharma är ett svenskt familjeägt företag och är en av de största aktörerna på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel.

Academic Work söker 2 lagermedarbetare till Octapharma i Märsta. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Octapharma. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 31/8-2018. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Octapharmas anläggning i Märsta är det första steget i kedjan, varför din roll som lagermedarbetare är mycket viktig. Det du gör påverkar reslutatet framåt när godset transporteras vidare till nästa avdelning och anläggning. Med bakgrund av detta är det av stor vikt att du har respekt för den noggrannhet och precision som krävs i rollen.

Du kommer att ingå i en relativt liten arbetsgrupp, om totalt 35 personer. Dina kollegor är en blandad kompott kopplat till såväl ålder, kön som bakgrund gemensamt är att de alltid arbetar som ett team. Du kan således förvänta dig en god introduktion till arbetsuppgifterna samt en handledare som stöttar dig. Din arbetsdag kommer att centreras kring godsmottagning samt att ettikera produkterna.

Du kommer till exempel att:
 • transportera gods med truck (ledstaplare)
 • ettikera gods
 • sanera varor
Tjänsten passar dig som trivs i en fysisk arbetsroll där du alltid kan hugga i när det behövs. Vi tror att du liksom dina kollegor värdesätter kvalitet och givetvis en god stämning på jobbet, där skratt och gemensamma luncher står högt på schemat.

Vi söker dig som
 • har minst 6 månaders erfarenhet av lager- och logistikarbete, med fördel inom branschen
 • innehar truckkort A samt har erfarenhet av att arbeta med ledstaplare
 • är fysiskt stark då rollen kan innebära lyft uppåt 25 kilo
 • vi ser att du kan arbeta under hela sommarperioden och förlägger eventuell semester vid senare tillfälle
Det är meriterande om du
 • innehar truckkort B samt har erfarenhet av att arbeta med skjutstativ
 • innhar GMP/GDP utbildning
Vi tror att du som ansöker vill tillämpa och utöka dina kunskaper inom lager. Vidare kommer du att ha stor användning för din fingertoppskänsla och noggrannhet i rollen då din arbetsinsats i slutändan är en del av att rädda människoliv.

Övrig information
 • Start: juni
 • Omfattning: heltid, juni augusti.
 • Arbetstider: 7:30-16:05, mån-fre
 • Lön: GFL
 • Placering: Elkraftsgatan 2, Märsta
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Octapharmas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Octapharmas ambition är att vara en arbetsplats som erbjuder både utmaningar och belöningar. Sedan företaget grundades 1983 har personalstyrkan vuxit till över 7 000 anställda över hela världen, med ett 50-tal dotterbolag, 5 tillverkningsanläggningar, 5 FoU-anläggningar och försäljning i drygt 100 länder världen över.

Länken nedan ger dig en bild av hur Octapharmas arbete påverkar människors liv. https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=6j7BbUVUbAs

Vi ser fram emot din ansökan!