Inte fixat sommarjobbet? Administratör till Hoyer Kungsolmen!

Inte fixat sommarjobbet? Administratör till Hoyer Kungsolmen!

Är du en organiserad person som sätter värde i att saker och ting har sin plats? Du kanske för det mesta har en lista på saker att göra och är detaljfokuserad. Du har stenkoll på tider och dead-lines och både block och penna har en betydelsefull roll i ditt arbetssätt. Känner du igen dig i denna beskrivning så kan det vara just dig som vi söker som administratör och leveranssupport till Hoyer i sommar!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör och leveranssupport till Hoyer på kungsholmen över sommaren. Vi har haft flera konsulter på plats på företaget som alla trivs fantastiskt bra och nu ser vi fram emot att välkomna dig till gänget!

HOYER Svenska Petrolog AB är ett helägt dotterbolag till HOYER GmbH Hamburg. HOYER-koncernen är ett av Europas ledande logistik- och transportföretag inom transporter av flytande gods. Koncernen har totalt 4500 anställda över hela världen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hoyer. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till augusti 2018.

Arbetsuppgifter

Fram till ungefär vecka 29, kan du förvänta dig att din roll kommer att centreras kring administration avseende återrapportering av körningar. Du kommer således att arbeta i Hoyers planeringssystem och se över att de olika ekipagen har levererat rätt volym till kunderna. I mitten av juli kommer dina arbetsuppgifter framförallt att övergå till funktionen leveranssupport. Din arbetsdag kommer i det här skedet innebära alltmer dialog med chaufförer och kunder som har frågor på telefon eller mail din uppgift är att delegera deras fråga till rätt distributionsplanerare på avdelningen. Du kommer emellertid även att kunna svara på en del frågor och funderingar på egen hand.

Du kommer att introduceras och stöttas av två kollegor tills du känner dig trygg med uppgifterna.

Du kommer till exempel att:
 • återrapportera körningar
 • svara på frågor från Hoyers chaufförer och kunder, både på mail och telefon
Tjänsten passar dig som vill skaffa meriterande erfarenheter och det passar extra bra för dig som vill få in en fot i branschen. Kanske är du logistikstuderande och vill få erfarenheter, inte bara administrativt utan även kopplat till dina studier.

Vi söker dig som
 • har servicerelaterad arbetslivserfarenhet, med fördel inom kundtjänst
 • har kommunikativ förmåga på svenska i både tal och skrift
 • har god datavana, i synnerhet inom Excel och övriga Office-paketet
Det är meriterande om du
 • har studerat logistik alternativt har ett intresse för logistikbranschen
 • har arbetat med administrativa uppgifter tidigare
Vi tror att du som ansöker brinner för service och är riktigt vass när det kommer till noggrannhet. Du kommer således att ha stor användning för din förmåga att ha ordning och reda på saker och ting i den här rollen.

Övrig information
 • Start: vecka 26, kan bli tidigare beroende på din situation
 • Omfattning: heltid, juni-aug, kan pågå till mitten av september förutsatt att det passar med din situation
 • Arbetstider: 8-17, alternativt 7-16
 • Lön: timlön
 • Placering: Kungsholmen, närmsta tunnelbanestation: stadshagen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hoyers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din framtida kollegor på Hoyer är ett sammansvetsat gäng, du kan förvänta dig såväl skratt som utbyen av erfarenheter och tips kopplat till din roll. De värnar om en god stämning och inte sällan ser du dem på aktiviteter som kan vara alltifrån en AW till en joggingtur. Om du vill bli en del av dem, ansök idag!