Installationstekniker sökes till Transtema

Installationstekniker sökes till Transtema

Telekombranschen utvecklas snabbt och kräver ytterligare medarbetare med ett stort driv och engagemang för att bidra till utvecklingen. Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av serverinstallationer? Vill du få en inblick i morgondagens teknik och få utlopp för din passion på ett företag som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter? Missa då inte chansen att få vara en del av Transtema och arbeta ute hos deras kund. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu flera Informations- och kommunikationstekniker till bolaget Transtema Network Services för långsiktigt uppdrag hos deras kund. Kunden är Sveriges största telekombolag och teamet som du kommer jobba med genomsyras av ett stark kompetens och prestigelös atmosfär, där man kan ta hjälp av varandra för att utvecklas och genomföra arbetet med högsta kvalité.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Transtema. Möjligheten finns att efter en tid i tjänsten bli överrekryterad till Transtema och utvecklas vidare hos dem.

Du erbjuds
 • Möjligheten att arbeta med den senaste tekniken och framtidens 5G-nät
 • En varierande vardag, där du har utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • Arbeta hos Sveriges största telekombolag med härliga kollegor i ett långsiktigt uppdrag
 • När du ska börja välkomnas du med en gedigen introduktion där du går sida-vid-sida med dina kollegor, dessutom får du en mentor som ser till att du kommer in i arbetet bra
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får bland annat en dedikerad konsultchef på Academic Work som erbjuder coachning, profesionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som installationstekniker kommer du tillsammans med ditt team att ansvara för att servrar, nätverk och annan hårdvara sätts upp och installeras i den nya serverhallen. Vidare kommer ni att planera för olika hårdvaruinstallationer och även installera hårdvaran efter tidsplan och deadline.

Du kommer till exempel också att:
 • Underhålla och övervaka installerad hårdvara
 • Koppla och driftsätta utrustning
 • Arbeta med konfiguration och dokumentation
Detta är en stor chans för dig som vill visa framfötterna på ett stort telekombolag som ger dig utrymme att ta ansvar och utnyttja dina kompetenser fullt ut, samt att få ovärderlig erfarenhet från branschen.

Vi söker dig som
 • Har arbetslivserfarenhet i en teknisk roll som exempelvis servicetekniker, IT-tekniker eller larmtekniker
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av serverinstallationer och kabeldragning
 • Har arbetat i datahallar tidigare och/eller utfört installationer när det kommer till just servrar, routrar och switchar
Som person är du:
 • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga
 • Noggrann och strukturerad
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Stockholm - Rosersberg eller Kista beroende på överenskommelse
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se