Installatörer sökes till Sveriges största telekombolag!

Installatörer sökes till Sveriges största telekombolag!

Har du ett stort tekniskt intresse och gillar praktiskt arbete? Vill du få en inblick i morgondagens teknik, arbeta i ett 5G-team och få utlopp för din passion på ett företag som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter? Då är du den vi söker till tjänsten som Installatör med start omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning två installatörer med start så fort som möjligt.
Arbetet är beläget på vår kunds stora testcenter i norrort och du kommer arbeta i team om 4-5 personer och med en team manager som introducerar dig i ditt arbete.

Du erbjuds

Förutom att du kommer att få möjlighet att arbeta hos Sveriges största telekombolag och dagligen utveckla din kompetens, bredda ditt nätverk och få värdefull erfarenhet för framtiden erbjuds du också. Chansen att arbeta med kompetenta kollegor från världens alla hörn. Kunden strävar att ha personer med olika kompetenser och bakgrund i sina team för att tillgodose goda kunskapsutbyten samt en möjlighet för varenda person att utvecklas.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ho vår kund i norrort.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Installatör kommer du vara en central del i 5G-leveransen och arbeta med att bygga ihop testutrustningar. Dessa testutrustningar kan bestå av datorer, mätutrustning och radiobasmoduler. Du kommer bygga upp ett minisystem utifrån arbetsorder med medföljande beskrivning på hur delarna ska monteras och kopplas ihop.

Du kommer till exempel att
 • Dra kabel och skruva upp switchar
 • Installera radiobaser och datorer
 • Göra efterföljande konfigurering
 • Arbeta med ticketshantering i ärendesystem
För dig som är intresserad och mer kunnig inom IT finns det utrymme att själv forma rollen så att en större del av tjänsten blir inom det området.

Detta är en stor chans för dig som vill visa framfötterna på ett stort telekombolag som ger dig utrymme att ta ansvar och utnyttja dina kompetenser fullt ut, samt att få ovärderlig erfarenhet från branschen.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
 • Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift då detta förenklar samarbetet i teamet
 • Kan starta tjänsten inom 0-1 månad
 • Har erfarehet av praktist arbete, som till exempel montering, installation eller liknande
Det är meriterande om du..

* Har arbetserfarenhet inom telekom

Som person trivs du bäst när du får jobba hands-on och du har inga problem att exempelvis göra de enklare installationerna i hemmet. Vidare är du driftig och tar tag i saker att göra innan någon ber dig om det. Du samarbetar gärna med andra människor och har höga kommunikativa förmågor.

Övrig information
 • Omfattning: Heltid, vanliga kontorstider
 • Placering: Stockholm, Rosersberg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som levererar fälttjänster mot kunder inom telekombranschen i hela mellersta och södra Sverige. Företaget är i tillväxtfas och består i dagsläget av ca 700 anställda.