Inside service sales representative till schneider electric

Inside service sales representative till schneider electric

Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete inom försäljning på Schneider Electric? Har du ett tekniskt intresse samtidigt som du vill utvecklas i en säljroll inom ett spännande företag? Sök tjänsten som Inside Service Sales Representative redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Schneider Electrics räkning en driven Inside Service Sales Representative. Rekryteringen grundar sig i att det går bra för företaget vilket lett till att det är rätt läge att expandera på säljsidan.

En av våra konsulter som arbetat i cirka ett halvår som Inside Service Sales Representative beskriver rollen:

"Kunskapsnivån på Schneider Electric har fascinerat mig sedan dag ett. Om du har ett intresse för teknik så har du något nytt att lära dig varje dag här.

Det är en säljande roll med ansvar, många utmaningar och där ingen dag är den andra lik.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Schneider Electric. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader fram. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget alternativt överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som Inside Service Sales Representative tillhör Innesäljteamet på division EcoBulidings. Du kommer att sälja uppkopplade servicetjänster för fastigheter med inriktning på säkerhet och fastighetsautomation. Du jobbar mot kunder över hela Sverige och bildar tillsammans med företagets utesäljare det team som sköter divisionens serviceförsäljning. Som innesäljare kommer du att vara ansvarig för försäljning mot egen budget av serviceavtal, moderniseringar och uppgraderingar i nära samarbete med företagets serviceingenjörer.

Du kommer till exempel att:
  • Prospektera genom att kontakta kunder via telefon utifrån listor för avtalsförsäljning och övriga säljkampanjer
  • Offerera olika typer av Serviceupplägg, utifrån kundförfrågningar samt leads från servicetekniker
  • Ha löpande uppföljning med kunderna för att stänga affärer
  • Tjänsten passar dig som vill utvecklas i din säljroll och som har ett intresse för tekniska lösningar. Du behöver vara kommunikativ och trivas med försäljning över telefon och mail.
Vi söker dig som
  • Är orädd, driven och målinriktad du älskar att vara bäst!
  • Har ett intresse för teknik
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning
  • Vill utvecklas inom försäljning på ett globalt, världsledande företag. Möjlighet till anställning och snabb karriärutveckling på Schneider Electric finns för rätt person.
  • Talar och skriver flytande i det svenska såväl som det engelska språket. Då båda språken används i det dagliga arbetet.
Du är en kommunikativ och social person då du kommer att ha många olika kontaktytor både internt och externt. Vi lägger stor fokus vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Solna, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Schneider Electrics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation som erbjuder tjänster som hjälper kunder att hantera energi och processer på ett säkert, pålitligt, effektivt och hållbart sätt. Ambitionen är att från enklaste produkt till komplexa system bidra med teknik, programvaror och tjänster för att förbättra drift och automation av kundernas verksamheter.