Inköpssupport till Tata Consultancy Services

Inköpssupport till Tata Consultancy Services

Lockas du av att få arbeta med inköpssupport av tekniska produkter som mobiler och datorer? Om du har den erfarenhet som krävs och dessutom kan arbeta strukturerat och med god komunikation, då kan du vara den vi söker till tjänsten som Procurement Service Representativ till TATA. Sök redan idag eftersom vi letar efter någon omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Tata Consultancy Services (TCS) räkning en Procurement Service Representative. TCS förser kunder med ett varierande slag av IT-service, IT-konsulter och affärslösningar med en kvalitet och säkerhet som få andra aktörer på marknaden kan konkurrera med. TCS erbjuder konsultledda, integrerade portfolier inom IT, BPS, infrastruktur och säkerhetslösningar av högklassig ingenjörskonst. De är en del av Indiens största konglomerat med över 400,000 av världens bäst utbildade konsulter i hela 46 länder.

I den här rollen kommer du att vara konsult åt TCS på en av Sveriges största och mest etablerade aktörer inom försäkringsbranschen, på plats på deras huvudkontor i centrala Stockholm. Du kommer att vara en del av ett team bestående av tio kollegor, men kommer även att ha tät kontakt med ett team av kollegor som jobbar i Madrid. Du kommer att rapportera till Service Delivery Manager och i ditt uppdrag kommer att ansvara för inköp av både hård- och mjukvara och vara det främsta interna IT-stödet i inköpsfrågor. Den här rollen passar dig som har ett intresse för teknologi och som stormtrivs i en kommunikativ miljö och drivs av att leverera högklassig service.

På Tata Consultancy Serives öppnas möjligheten till en livslång karriär på en global arena. Organisationen sätter hög prioritet på kontinuerlig utveckling och växande kompetens för sina konsulter - utbildningar och stöd i internationell förflyttning i tjänst är exempel på detta.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att ansvara för inköp av hård- och mjukvara med en stark betoning på att leverera högklassig service. Här ingår att göra prisbedömningar, kontakt med leverantörer och kunder, administration kring att spåra och verifiera ordrar och stötta kundens interna inköpsfunktion. Tjänsten kommer att vara placerad hos en och samma kund, men rollen kommer ändå att kräva att man är flexibel till att åka ut till andra placeringar sporadiskt.

Huvudsakliga ansvarområden i rollen är:
 • Utför alla uppgifter som är kopplade till upphandlingsorder, spårning och verifieringsaktiviteter.
 • Inköpsuppdrag från slutanvändare för utrustning, programvara och tjänster
 • Förse med support i upprättande av ordrar och fullständig administrationsprocess hela vägen till leverans
 • Var proaktiv när det gäller att bestämma eventuella ändringar av leveransdatum, förberedelsedatum och / eller installationsdatum och meddela eventuella förväntade ändringar till den eller de berörda slutanvändarna så snart som möjligt.
 • Ge priser och villkor för utrustning och programvara
 • Erbjuda leverantörers bästa kommersiella prissättning, villkoren för sådan utrustning och programvara, inklusive rabatter som leverantören mottar från tredje-parts leverantör (er).
Vi söker dig som

Vi letar efter dig som är analytisk och god problemlösningsförmåga. Vidare är en av dina starkaste motivationskrafter i arbetet att erbjuda en hög nivå av service och du gillar att överträffa kundens förväntningar. Du är en kommunikativ människa till naturen och trivs i sociala roller, och tjänsten ställer krav på att du är flytande i engelska och svenska i både tal och skrift. Då du kommer att jobba med offerter, fakturor och prisbedömning krävs även enklare kunskaper inom bokföring. Vi ser även gärna att du har ett intresse för teknologi och gillar att hålla dig själv uppdaterad med nya teknologier.

To learn more about Tata Consultancy Services, watch this video!

Other information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Transport & Logistik, Inköp, Administration & Ledning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tata Consultancy Services är en IT-tjänst, konsult- och affärslösningsorganisation som levererar verkliga resultat till globalt företagande, och som garanterar en säkerhet som inget annat företag kan matcha. TCS erbjuder en konsultledd, integrerad portfölj av IT, BPS, infrastruktur, ingenjörs- och försäkringsverksamhet. Detta levereras genom deras unika globala nätverksleveransmodell , som erkänns som riktmärke för excellens inom mjukvaruutveckling. En del av Tata-koncernen TCS har nära 400 000 av världens mest utbildade konsulter i 46 länder. TCS etablerade sig i Norden 1991 och har sedan 2010 visat en stark tillväxt i regionen. I dagsläget har de cirka 8 000 yrkesverksamma i Sverige, Finland, Norge, Danmark.