Inköpsassistent till Actia

Inköpsassistent till Actia

Vill du få möjlighet att arbeta med inköp till ett högteknologiskt företag på frammarsch? Är du en driven person som gillar att få saker att hända? ACTIA söker nu en ny förmåga till sitt inköpsteam. Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för ACTIAs räkning en inköpsassistent som kommer att bli en del av deras inköps-team. Tjänsten sträcker sig fram till och med maj 2019.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Actias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Actia.

Arbetsuppgifter

Som inköpsassistent kommer du arbeta med löpande inköp till en mindre produktionsanläggning i Sollentuna. Arbetet handlar om att se över vad som skall skeppas, vad som saknas i produktionen samt vad som behövs köpas in. Det finns även ett lager nära produktionen där man kan få hjälpa till att se att varor skickas ut i rätt tid och till rätt kund. Arbetet sker till stor del administrativt, men andra ad hoc arbetsuppgifter kan förekomma.

Tjänsten passar dig som vill få en fot in på ett högteknologiskt företag och få värdefull arbetslivserfarenhet inom inköp. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion och du kommer även att arbeta i inköpsteamet där du kommer att få stöttning även framledes av mer erfarna kollegor.

Vi söker dig som
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom inköp/logistik
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan komma att ske på båda språken
  • Goda kunskaper i Office-paketet
Det är även meriterande om du har erfarenhet från ekonomisystemet Pyramid.

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i tjänsten ser vi att du är en nyfiken och driven person som får saker att hända. Vi ser även att du kan jobba proaktivt och alltid ligga steget före. Vidare ser vi att du har lätt att samarbeta med dina kollegor, sprider en positiv stämning omkring dig och är prestigelös. Tjänsten ställer även krav på att du är strukturerad och noggrann.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Placering: Sollentuna
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ACTIA Nordic AB (en del av ACTIA Group) har sedan starten 2008 befunnit sig i en expansiv fas. De söker nu efter nya kollegor som vill arbeta i en familjär miljö med spännande IoT-teknik. De är i dagsläget 120 personer som fokuserar på avancerad teknikutveckling mot bl.a. bilindustrin. De utvecklar teknik för att spåra stulna fordon, automatiskt larma SOS vid en olycka, ladda mjukvara (over the air) till rullande fordon och naturligtvis är de med i utvecklingen av autonoma fordon. De beskriver sig själva som ett fantastiskt gäng med världsledande kunskap inom dess område och de arbetar med kunder såsom Volvo Cars, Jaguar, LandRover, Scania, Volvo Trucks, Toyota m.fl. Vill du vara med dem i utvecklingen av morgondagens teknik i bilar? Då ska du söka tjänsten som inköpsassistent hos ACTIA.