Inköpare till världsledande transportbolag!

Inköpare till världsledande transportbolag!

Vi söker en erfaren inköpare som vill vara med och påverka affären hos en av våra storkunder. Är du en naturlig ledare med förmågan att påverka andra och har stor förståelse för hur affärer fungerar? Hos vår kund utmanas du varje dag och utvecklar dina kunskaper ytterligare. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Vår kund gör det möjligt för städer och dess invånare att på ett innovativt sätt göra framsteg genom transportnät och fastighetsutveckling. Kunden har en inställning om långsiktig hållbarhet för deras intressenter - det vill säga anställda, kunder, leveranskedjor och samhället.

I rollen som inköpare kommer du att ansvara för att leda strategiska inköpsaktiviteter kopplat till indirekta varor och tjänster, och sträva efter ständig förbättring när det gäller kontakt med leverantörer, prisbild och kvalitet. Du kommer dagligen att kommunicera med interna och externa partners och säkerställa goda relationer.

Du kommer vidare att leda förhandlingar med leverantörer i enlighet med en strategisk plan. För att säkerställa utveckling och förbättring, kommer du att regelbundet följa upp och mäta resultat och effektivitet.

Du erbjuds

En utvecklande och dynamisk roll där du får utmana dig själv varje dag

En fot in på ett stort bolag inom en trygg bransch

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att strategiskt leda inköpsaktiviteter och konakt med leverantörer i syfte att minska kostnader. Du kommer att ständigt kommunicera med interna och externa intressenter och säkerställa att alla samarbeten håller tillfredställande nivå. Du kommer bland annat att:
 • Leda lokala inköpsförhandlingar
 • Leda och delta i diskussioner med leverantörer samt säkerställa goda relationer
 • Mäta, följa upp och ständigt förbättra inköpsaktiviteter
Vi söker dig som
 • Har minst 3-5 års erfarenhet av inköp, gärna strategiskt eller taktiskt
 • Har expertis inom inköp av direkt material
 • Har en utmärkt ledarskapsförmåga
 • Är flytande i det svenska språket i både tal och skrift och är van vid att använda engelska i arbetet
Som person är du:

Resultatinriktad

Affärsmässig

Relationsskapande

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Uppdragets längd är 6 månader
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se