Inköpare till medicintekniskt företag i Kista

Inköpare till medicintekniskt företag i Kista

"På inköp hanterar vi hela inköpsprocessen från ax till limpa utefter tighta deadlines. Vi jobbar hårt men passar på att ha roligt under tiden. Vi arbetar med medicintekniska leveranser så vi har ett mission - det vi gör här är viktigt!" Så beskrivs rollen som junior inköpare i Kista. De söker en ny medarbetare med start i februari 2020. Företaget sitter i oerhört fina lokaler (med en boulebana på terrassen!) en kort promenad från Kista tunnelbana. Sök redan idag för att bli del av detta härliga gäng!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior inköpare till ett medicintekniskt företag i Kista, som med sina produkter hjälper patienter med kroniska och livshotande sjukdomar att kunna leva ett så bra liv som möjligt. Som inköpare är du en viktig spelpjäs i detta och kommer ständigt arbeta för att förbättra inköpsprocessen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och företaget har tidigare historia av att överrekrytera om de är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior inköpare kommer du bland annat att:

Samarbeta tätt ihop med ekonomiavdelningen för att anpassa logistik och finansiell prognos genom att identifiera brister, möjligheter och antaganden.

Prognotisera efterfrågan i jämförelse med budget

Analysera försäljningsstatistik och följa upp prognosantaganden

Implementera nya leveranskedjeprocesser vid nylanseringar

Vi söker dig som

Har erfarenhet av arbete inom inköp. Denna erfarenhet kan du fått från heltidsjobb, praktik eller deltidsjobb vid sidan av studierna

Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Vi ser även att du bifogar ett personligt brev med en tydlig motivering för just denna tjänst

Om du har en akademisk examen är det mycket meriterande, detsamma gäller även om du arbetat inom vården och kan finska.

Som person ser vi att du är strukturerad, flexibel och har en god initiativförmåga.

Övrig information

Start: I februari 2020

Omfattning: 8:00-16:45, långsiktigt

Placering: En kort promenad från Kista tunnelbana

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se