Inköpare till Sodexo

Inköpare till Sodexo

Du som snappar upp saker direkt, frågar om du inte förstår och lär dig snabbare än blixten. Vi söker dig. Du som är tillgänglig omgående, och vill fortsätta lära dig mer inom avrop. Sök rollen som inköpare till Sodexo!

Information om uppdraget

Sodexo är en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Sodexos brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är känt runt om i världen.

Som Inköpare hos Sodexo ligger det stort fokus på att säkerställa den dagliga driften, utveckling samt planering av verksamheten på kort- och lång sikt. Rollen omfattar operativt inköp. I teamet ingår 6 personer på Orderservice och 2 personer på Avrop. Du rapporterar till Arbetsledare för Orderservice och Avrop inom Hjälpmedelslogistiken.

Uppdraget är för att täcka ett vikariat på tre månader, så det här är en möjlighet för dig att suga åt dig så mycket erfarenhet som möjligt. Det kan finnas en möjlighet att stanna, om du verkligen imponerar.

Du erbjuds
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner
 • Möjlighet att få vara på ett företag som verkligen ger tillbaka till samhället
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du exempelvis att jobba med:
 • Inköpsplanering
 • Operationella inköp/avrop
 • Uppföljning mot leverantörer
 • Registrering av order i affärssystemet Visma
 • Daglig kundkontakt gällande leveranser och hämtningar
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av en likande tjänst, 1-2 år
 • Mycket goda kunskaper inom Officepaketet
 • Eftergymnasial utbildning gärna inom Inköp, Ekonomi eller likvärdigt
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen sker på språken
För att du ska trivas tror vi att du gillar att jobba i en verksamhet som präglas av hög serviceanda och ingå i ett team där du bidrar i utvecklingen. Du kommer självständigt driva ditt dagliga arbete och ta stort eget ansvar. Du är lättlärd, nyfiken och självgående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se