Infotool behöver fler Business Intelligence-konsulter!

Infotool behöver fler Business Intelligence-konsulter!

Stora mängder komplexa data. Hos Infotool får du arbeta med Business intelligence, på riktigt. Nu har du chansen att få arbeta hos ett av Sveriges bästa IT-företag som erbjuder utveckling, lönsamhet, effektivitet och bättre teamwork. Vill du starta din karriär hos Sveriges bästa jobbarkompis där din vardag är omväxlande och rolig? Då vill Infotool ha dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Business Intelligence-konsult till Infotool och deras kontor på Birger Jarlsgatan, nära Stureplan i centrala Stockholm.

Infotool är ett familjeägt, svenskt it-företag som erbjuder utveckling, lönsamhet, effektivitet och bättre teamwork. Just nu rankas Infotool som Sveriges bästa it-företag värderat utifrån kvalitet och kundnöjdhet, enligt undersökningsföretaget Radar. Faktum är att de har varit topp 5 - 6 år i rad vilket de såklart är ödmjukt stolta och tacksamma över.
Infotool erbjuder BI-lösningar som kan användas maximalt av alla medarbetare i organisationen, inte enbart beslutsfattare och specialister. De har tjugo års erfarenhet av att jobba tätt tillsammans med deras kunder, för att identifiera de verkliga behoven och nå affärsnytta på smartast sätt.
Infotools motto är att alltid vara Sveriges bästa jobbarkompis. De gör jobbet enklare för tusentals ekonomer, HR-chefer och andra beslutsfattare varje dag. Med relevant och användbar information som gör det enkelt att planera resurser, göra prognoser och fatta rätt beslut på ett mer effektivt sätt - som i sin tur utvecklar lönsamhet och kvalitet.

Infotool finns representerade i samtliga nordiska huvudstäder och i Sverige har dem dessutom ett regionkontor i Halmstad. Nu vill de utöka Stockholmskontoret med ytterligare en BI-konsult.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Infotool.

Arbetsuppgifter

Jag har arbetat som BI-konsult på Infotool i 10 år och stormtrivs. Det allra bästa med att arbeta hos Infotool och också det som gör att jag inte har några planer på att söka mig härifrån är omväxlingen i arbetsuppgifterna och friheten att på egen hand planera sina dagar. Vi har kunder i flera olika branscher så våra lösningar ser väldigt olika ut beroende på vilken kund du arbetar mot. Eftersom vi är relativt små så har vi inga enstaka långa uppdrag utan vi arbetar mot flera kunder samtidigt vilket gör att din vardag blir väldigt varierande. Infotool är ett litet familjärt bolag där vi har väldigt bra kontakt med våra kunder. Varje gång vi bjuder in våra kunder att ses så är det som en familjeträff. Likaså när vår leverantör bjuder in andra distributörer till att ses så är stämningen väldigt familjär. Utöver detta så får du som konsult här arbeta med den senaste tekniken vilket gör att du ständigt får vidareutveckla dig själv. Göran, BI-konsult.

Som Business Intelligence-konsult kommer du att arbeta i Infotools konsult-/utbildningsgrupp med programvarorna Infotool Budget och Prognos och Diver Platform.
I arbetsuppgifterna ingår såväl att utveckla prototyper som färdiga lösningar tillsammans med deras kunder.

Kunderna finns i såväl den privata som den offentliga sektorn. Hela Sverige blir ditt arbetsfält och du kommer att få arbeta med många kunder och i relativt korta uppdrag.

Här får du chansen att arbeta tillsammans med seniora kollegor som kommer att stötta dig i början av din karriär samtidigt som du får genomgå en tydlig introduktionsplan första månaden.

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med teknisk inriktning
 • Har datavana och teknisk förståelse
 • Har kunskaper i SQL och databaser
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Har hunnit skaffa dig minst 1 års arbetserfarenhet
 • Har B-körkort
Som person är du självgående och kommunikativ. Du gillar att både ta del av och dela med dig av kunskap och ställer gärna upp när en kollega behöver hjälp. Du är nyfiken och gillar att lära dig nya saker. Du tar stort ansvar för att planera din egen tid.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, mån-fre
 • Placering: Birger Jarlsgatan
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infotool önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Om arbetsgivaren

Läs mer om Infotool här